[ame]http://http://www.youtube.com/watch?v=nZwO6OeXZII[/ame]
[ame]http://http://www.youtube.com/watch?v=nZwO6OeXZII[/ame]
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Hoca hatýrlatýyor "Hakkýnýzý helal ediniz", isteyen helal eder, istemeyen susar, içinden "Gidince görüþürüz" der
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Geçen birisi ben hakkýmý helal etmiyorum demiþ, adamý linç ettiler, gazetelerde çýkmýþtý bu haber.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Sanki helal etmeye mecbur!..etmiyor kardeþim..zorla mý?!..
Allah kul hakkýný kullarýna býrakmýþtýr ve hak helal edilmeden de kimse cennet mennet beklemesin.
Vallahi alim deðil ne olursan ol, hak varsa birinin üzerinde ayvayý yersin.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Þeyi çok güzel söyledi,bizim oralarda kýzlara mirastan pay verilmez ya, geldi adam musalla taþýna hakkýnýzý helal edermisiniz????
Adam babasýnýn mirasýna tek baþýna konmuþ kýzlara zýrnýk koklatmamýþ bir eli yaðda bir eli balda dünyanýn dibine vurmuþ. Kýzlar da kirada aç bilaç rezil olmuþlar, sonrada musallada hakkýný helal et...Zor valla.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Ben Bir yakýnýmý Kaybettim. 5,6 Sene oluyor Sanýrým. Þahýs Vefat Etmeden önce Hakkýmý Haram etmiþtim.
ve hiç Sevmezdim Kendisini. Fakat. Kendisi Yoðun Bakýmda Gördüm. ve Acýdým Allah yardýmcýsý olsun Kolay deðil hem kendisine hem ailesine.
ve Vefat Edince. Musalla Taþýnda iken Ýmam Cemaat'e Sordu. Hakkýnýzý helal edin. Düþündüm durdum. bir an durakladým.
ve Ses Çýkartmadým. Etmiyorumda demedim ediyorumda diyemedim. Biraz Durgunluk vardý üzerimde.
Neyse Rahmetliyi Sýrtladýk Götürdük Kabrine. Tabuttan. Kendim Çýkarttým. ve Mezarýn içine Doðru kendim uzattým.
iþte O an ne oldu ise. içimi bir hüzün kabladý. ve Hakkým helal olsun. dedim... Rabbim Günahlarýný Affeder inþ.!
Buda Benden Bir Teori
"Ýnsan Oðlu Ne olduðu Gibidir, Nede Göründüðü Gibidir."
"Ýnsan Oðlu Zaman Gibidir Zaman.!!!"
Ufak tefek dünyalýk þeyler elbette helal edilebilir ama hakikaten de bazen insanýn caný o kadar yanýyorki affetmek mümkün deðil.Ben gurbetten memlekete gelipte yaptýðý hakýsýzlýklardan dolayý babasýnýn mezarýný ziyeret etmeyenleri biliyorum.
Biri var benimde asla hakkýmý helal etmeyeceðim.
varsa yoksa bi adminimiz var...onu da öldürdün ya hido...helal olsun sana yani![]()
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
allah korusun
Çocuk orada adamýn yazacaðýna admýn yazmiþ sizde hemen admine mal etmiþsinzi helal olsun valla ha.![]()
I am so sorry..The gentleman admin!. I did wrong with.Allah'mý söyletiyor ne
You're never gonna get ýt...varsa yoksa bi adminimiz var...onu da öldürdün ya hido...helal olsun sana yani
Aleykum salam brother!..Amin..allah korusun
Thanks to my heartÇocuk orada adamýn yazacaðýna admýn yazmiþ sizde hemen admine mal etmiþsinzi helal olsun valla ha.