Gaziantep Nizip Sanayi ve Ýþadamlarý Derneði (NASÝAD) ile Gaziantep Giriþimci Ýþadamlarý Derneði (GAPGÝAD) yönetim kurullarý bir araya gelerek Nizip'in yatýrým potansiyelini deðerlendirdi.
Devami...
Gaziantep Nizip Sanayi ve Ýþadamlarý Derneði (NASÝAD) ile Gaziantep Giriþimci Ýþadamlarý Derneði (GAPGÝAD) yönetim kurullarý bir araya gelerek Nizip'in yatýrým potansiyelini deðerlendirdi.
Devami...
Nasiad ve Gapgiad %C3%9Cyeleri, Nizip'in Yat%C4%B1r. Gaziantep Nizip Sanayi ve Ýþadamlarý Derneði (NASÝAD) ile Gaziantep Giriþimci Ýþadamlarý Derneði (GAPGÝAD) yönetim kurullarý bir araya gelerek Nizip'in yatýrým potansiyelini deðerlendirdi.
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »
Kaynak...
Gaziantep Nizip Sanayi ve Ýþadamlarý Derneði (NASÝAD) ile Gaziantep Giriþimci Ýþadamlarý Derneði (GAPGÝAD) yönetim kurullarý bir araya gelerek Nizip'in yatýrým potansiyelini deðerlendirdi. Nizip'te faaliyet gösteren NASÝAD, GAPGÝAD Yönetim Kurulu'nu ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »
Kaynak...
NASÝAD ve GAPGÝAD üyeleri, Nizip'in yatýrým potansiyelini deðerlendirdi - Gaziantep Nizip Sanayi ve Ýþadamlarý Derneði (NASÝAD) ile Gaziantep Giriþimci ...
www.haber3.com/nasiad-ve-gapgiad-uyeleri,-nizipin-yatirim-...
Kaynak...