Nizip Madeni Sanatkârlar Odasý'nýn sahibi olduðu ve Nizip Mesleki Eðitim Merkezi'yle ortaklaþa düzenlediði "Esnaf Zamaný SODES ile Yakalýyor 2" projesi kapsamýnda; Madeni Sanatkârlar Odasý Salon açýlýþý ve Mesleki Eðitim Merkezi Belge daðýtým töreni yapýldý.
![]()
Madeni Sanatkârlar Odasý Konferans Salonu'nda saat 10.00 da yapýlan törende; projede yer alan ve kurslarý baþarýyla bitiren kursiyerlere ve Nizip Sanayi Sitesi'ne emeði geçmiþ ustalara da birer Plaket verildi. SODES çerçevesinde yenilenen, 124 kiþilik Konferans Salonu'nun yapýmýnda emeði geçen Oda Baþkaný Hüseyin Kök, proje sayesinde sanayi esnafýna yakýþýr bir konferans solunu kazandýklarýný belirtti. Oda Baþkaný Kök konuþmasýnda; Nizip Sanayi Sitesi esnaflarýna seminer ve uygulamalý eðitim verdik. Nizip Mesleki Eðitim Merkezi olarak geliþen teknoloji yakalamak isteyen esnafýmýza yönelik kurslar düzenliyoruz. Meslek kurslarý ile 160 esnafýmýz belge almaya hak kazandý. Eðitimlerimiz devam ediyor, baþvurularýnýzý Nizip Mesleki Eðitim Merkezi'ne bekliyoruz. Bu sayede Nizip sanayisi teknolojiye uygun çalýþmaya baþladý. Projelerimizin hayata geçmesinde katkýsý olan AK Parti Milletvekilleri Mehmet Sarý ve Ali Þahin, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan'a çok teþekkür ediyorum" diye konuþtu. Ödül törenine; Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Garnizon Komutaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu, Belediye Baþkan vekili Hüseyin Özkaya, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Madeni Sanatkârlar Odasý Baþkaný Hüseyin Kök, Mesleki Eðitim Merkezi Müdürü Hüseyin Öztürk, Esnaf Kredi Kooparatifi Baþkaný Hüseyin Ataoðlu, Sanayi Sitesi Baþkaný Ýbrahim Seven, SGK Nizip Þube Müdürü Mustafa Aydoðdu ve çok sayýda esnaf katýldý.
![]()