2011 - 2012 Eðitim Öðretim Yýlý'nda Seviye Belirleme Sýnavý,Üniversiteye Giriþ Sýnavlarýnda ve Toplam Kalite Yönetimi alanýnda baþarýlýolan okullar ve öðretmenlere yönelik Baþarý Belgesi daðýtým töreni düzenlendi.

Nizip Halk Eðitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenenÖdül Töreni'nin açýlýþ konuþmasýný Nizip Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþyaptý.

Cengiz Gündeþ, Eðitim ve Öðretimde en önemli deðerler,hoþgörü, sevgi, kin ve nefretten uzak barýþ dolu olmaktýr" dedi. Her kilitlikalbin sihirli anahtarýnýn sevgi olduðunu vurgulayan Milli Eðitim MüdürüGündeþ, 2011 - 2012 Eðitim Öðretim Yýlý'nda Toplam Kalite Yönetimi alanýnda AdileAltýnbaþ Ortaokulu, Hatice Seyit Çeker Ýlkokulu ve Cumhuriyet Ýlkokulu'nundereceye girdiðini söyledi.

Seviye Belirleme Sýnavýnda 2010 Yýlý puan ortalamasýnýn 240,2011 Yýlý 266 ve 2012 Yýlýnda ise 274 olduðunu hatýrlatan Gündeþ, emeði geçenherkese teþekkür etti.

2012 Yýlý Üniversiteye giriþ sýnavýnda ise puan bazýndagenel ortalamanýn çok daha iyi göründüðünü vurgulayan Cengiz Gündeþ,Üniversiteye yerleþtirmede 2011 Yýlýnda 150 öðrenci, 2012 yýlýnda ise 240öðrencinin yerleþtiðini ifade ederek, daha çok çalýþýlmasý gerektiðinikaydetti.

Milli Eðitim Müdürü Gündeþ'in konuþmasýnýn ardýndan baþarýlýOkul Ýdarecilerine ve Öðretmenlere ödül verildi.

Ödül Törenine Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, NizipMilli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ ve Þube Müdürleri Metin Kýlýçparlar ileMehmet Ertekinoðlu ile Okul Müdürleri be Öðretmenler katýldý.