Gaziantep Sanayi Odasý'nýn (GSO) yeni hizmet binasý, TOBB Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu, Baþbakan Yardýmcýsý Ali Babacan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakaný Fatma Þahin'in katýldýðý törenle açýldý. GSO'nun yeni hizmet binasýnýn açýlýþ törenine katýlan Baþbakan Yardýmcýsý Babacan, Bakan Fatma Þahin, AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Hüseyin Çelik, TOBB Baþkaný Rifat Hisarcýklýoðlu ve diðer yetkililer, açýlýþ kurdelesini kesti.
Gaziantep Sanayi Odasý'nýn (GSO) yeni hizmet binasý açýlýþýna Nizip Ticaret Odasý'ný temsilen NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Bülent ÖÐÜT, NTO Yönetim Kurulu Üyesi Ali KILINÇ ve NTO Genel Sekreteri Serpil GÜNDOÐDU da katýldý.
GSO Yönetim Kurulu Baþkaný Adil Konukoðlu, daha sonra yaptýðý konuþmada, binanýn yapýmýnda emeði geçenlere teþekkür etti, yeni hizmet binasý ile daha iyi hizmet vereceklerini vurguladý.
Konuþmanýn ardýndan GSO Meclis Baþkaný Abdulkadir Konukoðlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve eski GSO Yönetim Kurulu Baþkaný Nejat Koçer ve binanýn yapýmýnda emeði geçenlere plaket verildi.
Açýlýþa, Vali Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarý, Nejat Koçer, Ali Þahin, Mehmet Erdoðan, Halil Mazýcýoðlu, GSO üyeleri ve çok sayýda davetli katýldý.