Nizip Ticaret Odasý Çin'deki iþ görüþmeleri kapsamýnda Çin/ÞanghayTürkiye Baþkonsolosluðu Ticaret Ataþemiz Bilgehan Þaþmaz'a bir ziyaretgerçekleþtirdi.
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, 2012yýlýnýn ülkemizde Çin yýlý ilan edilmesi münasebetiyle Nizip Ticaret Odasý olarakÞanghay/ Çin'e iþ seyahati düzenlediklerini ifade etti.
![]()
Özyurt konuþmasýnda; "Çin ile Türkiye arasýnda bulunan dýþticaret farký aleyhimize olsa da çok çalýþarak bu durumu lehimize çevirmeçabasý ve Çin'de iþ yapmak arzusu içerisindeyiz. Umarým bu ziyaretheyetimizdeki firmalar için yeni pazarlar bulmasýna olanak saðlar ve böyleceilçemizdeki firmalarýn Çin pazarýna girmesine katký saðlamýþ oluruz" dedi.
Ticaret Ataþesi Þaþmaz ise konuþmasýnda öncelikle ziyarettenduyduðu memnuniyeti ifade ederek Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu BaþkanýMehmet Özyurt ve heyetine teþekkür etti
Bilgehan Þamaz ayrýca, Þanghay'ýn Çin'i vitrini olduðunubelirterek Türk firmalarýnýn Þanghay pazarýna dâhil olmasýnýn büyük önem arzettiðini ve Çin pazarýndaki önemli noktalara deðinerek heyete bilgilendirmeyaptý.
Yapýlan görüþmeler sonrasýnda Nizip Ticaret Odasý YönetimKurulu Baþkaný Mehmet Özyurt tarafýndan Ticaret Ataþemiz Bilgehan Þaþmaz'a ziyaretanýsýna bir plaket takdim edildi.
![]()