tabi ki,Nizip spor hepimizin.bu nedenle destek vererek yanlarýnda olmalýyýz..
Edited by - hamas on 11/8/2006 6:49:28 PM
tabi ki,Nizip spor hepimizin.bu nedenle destek vererek yanlarýnda olmalýyýz..
Edited by - hamas on 11/8/2006 6:49:28 PM
HAMAS
Kahin kardeþ benim þu geleceðime de baksana ne görüyorsun))))
Nizipcom kamerasýný yenileyince bu kamerayý oraya takabiliriz ve Pazar günleri maçlarý canlý veririz veya daha istekli iseniz nrt kamerasýndan maçlarý canlý olarak Nizipcom üzerinden ücretsiz yayýnlayayým. Tüm masrafý bana ait ama sponsor olmak isteyen varsa problem deðil olabilir, masrafýný karþýlasýn onun reklamýný koyalým....
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Helal vallahi harika olur þöyle kolayý ve cipsi alýp maç izlemek harika bir duygu olsa gerek)).
hemen olur inþallah. .
.
sevgili taraftarlarýmýza.......
tabiki eleþtiriler olacak sonuçta eminizki herkes Nizip için uðraþýyor doðru neyse onu bulmak zorundayýz.... AMA öyle dýþlanmýþ yonetim gibi kelimler çok ayýp yüreði olan adam varsa gelir ortaya koyar yüreðini baþarýyý bulur ve bizde destekçileri oluruz...... HAMAS bu kelimeler yakýþmýyor eski bi topçu olarak gel yardýmcý ol beraber baþarýyý yakalayalým istersen ekibini oluþtur destek olalým keþke burda bu kelimeleri deðilde toplantýmýza katýlýp söyleseydin daha iyi olurdu bu kelimeler yakýþmýyor ........gerçek taraftara sevgiler rahat olun tu takýmýmýz þartlar ne olursa olsun sayðý deðer belediye baþkanýmýz yönetimimiz taraftarýmýz ve yardýmlarýný esirgemeyen iþadamlarýmýzla mutlaka 3 lige çýkacaktýr.
mecit ASLAN.
Nizipspor asbaþkaný.
.
Neyse arkadaþlar her konuda yaptýðýmýz gibi bu konuda da tartýþmayalým bence,en önemlisi Nizipsporun baþarýsýdýr,Nizipsporun geleceðidir. Gönül isterdiki her hafta gidip maçlarýný seyrebilseydik. Ama zamaný olan arkadaþlar muhakkak gidip maçlarý seyretsinler. En azýndan bu þekil destek versinler. Nizipspor 2.veya3. ligde oynadýðý zaman normalde herkes destek verir,önemli olan bu zor günlerde yanlarýnda olup,destek verelim. .
NÝZÝPSPOR YÖNETÝM KURULUNA VE FUTBOLCULARINA SAYGI VE SEVGÝLERÝMÝZÝ SUNAR,BAÞARILAR DÝLERÝZ..
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
hamas geleceði cok güzel tahmin eder onun için þuan zirvede geziniyor
Arkadaþlar eleþtiri güzeldir önemli olan gerçek anlamda eleþtiri yapmaktýr,doðru eleþtiri doðru çözümü getirebilir,her türlü eleþtirilere eçýðýz ama lütfen þahýþa yönelik ve seviyesiz olmasýn.....
Nihayetinde hepimizin amacý ayný NÝZÝP ve NÝZÝPSPOR ancak birlik olunca hak edilen düzeye gelir......
ya hamas cok bos konusssun.. o senin bahsettigin yoneticiler takýmýn 3.lige cýkmasý icin ellerinden gelen herseyi yapýoyorlarr!!! ole yonetici felan diiyip konusma isim sole gardasým!!! hepsi mukemmel insanlar hakýýmýzý fazlasýyla veriolar ole klavye basýnda konusmak kolay!!
Arkadaþlar, Hamas arkadaþda bir kýzgýnlýk anýnda yazmýþtýr ve yazýsýný tekrar editlemiþtir. Forumun güzelliði budur, ikna olup yazýsýný çekebilmek. Bu nedenle artýk o konuyu kapatmak ve Nizipspor hatta Nizip’de spor için neler yapýlmalý onlarý konuþalým. Anlayýþýnýza teþekkür ederim.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Nizipspor ile ilgili Konuyu bizzat sizi ben Dikkatinizi Çekmeyi Saðladým çünkü kimsenin ilgilendiði yoktu Neyse Konu bize Teþekkür e Geldi ise bizden de Eyvallah deriz .,.
Ama Yönetimden bir isteðimiz Var Bize Nizipspor Atkýsý çýkartýrlarsa Daha da Güzel olur .
Yürüdükçe Asla Yanlýz Kalmayacaksýn GalataSaray
Öncelikle merhaba beyler uzun süredir giremiyordum askerde olduðumdan dolayý bende nizip sporu hep takip ediyorum daha hiç maçýna gitmek nasip olmadý ama inþallah bundan sonra ayda 1 defa da olsa nizip spor maçlarýna gitmeye bakýcam bence arkadaþlar nizipspor 3lige cýkmalý bunuda hak ediyor vazlasýyla yanlýþ anlamayýn ama her kafadan bi ses çýkarsa baþarý kacar bunun yerine her bi elden destek olursak bu takýmý daha iyi yerlere geliceðinden hiç kimsenin þüphesi olmasýn sonucta lið yeni baþlýyor bide lið sonu var bunun o süre içinde takýma en iyi yatýrým bütün niziplilerin maddi olmasada manevi yanýnda olmak bu takýmý daha büyük gösterir ve daha büyük desteði yanýna alýr sabýrlý davranmak daha mantýklý bence hepinize iyi günler
(-I-) AsLAAn (-I-)<br>TüM MuTLuKLaR SizLe OLsuN<br>
Öncelikle merhaba beyler uzun süredir giremiyordum askerde olduðumdan dolayý bende nizip sporu hep takip ediyorum daha hiç maçýna gitmek nasip olmadý ama inþallah bundan sonra ayda 1 defa da olsa nizip spor maçlarýna gitmeye bakýcam bence arkadaþlar nizipspor 3lige cýkmalý bunuda hak ediyor vazlasýyla yanlýþ anlamayýn ama her kafadan bi ses çýkarsa baþarý kacar bunun yerine her bi elden destek olursak bu takýmý daha iyi yerlere geliceðinden hiç kimsenin þüphesi olmasýn sonucta lið yeni baþlýyor bide lið sonu var bunun o süre içinde takýma en iyi yatýrým bütün niziplilerin maddi olmasada manevi yanýnda olmak bu takýmý daha büyük gösterir ve daha büyük desteði yanýna alýr sabýrlý davranmak daha mantýklý bence hepinize iyi günler