Malumunuz vecile geçen hafta Nizipteydim.
Halam vefat etti...
Cenaze dolayýsýyla 6 gün Nizipte kaldým.
19 nolu taziye evinde taziye kabul edildi...
Gelen herkese teþekürler ediyorum...
Tanýdýk tanýmadýk bir sürü insan geldi...
Baþta belediye baþkanýmýz sayýn Hacý Fevzi AKDOÐAN beye,Orhan'a,Nizip 72,(hacýya)Müslüm COÞKUN'a, sevgili Adminimiz Mehmet Akif kardeþime ve daha ismini sayamadýðým bütün arkadaþlarýma...
Nizip'e gittiðimde her seferinde Nizip'in otobana doðru biraz daha yaklaþtýðýný bu seferde tamamen otobanla bitiþtiðini gördüm desem yalan olmaz...
Mustafa KÖKMEN Bulvarý çok modern bir bulvar olmuþ...
Keþke Nizip'in her yeri öyle olabilseydi...Sebze hali, yukarý oba, saha mahallesi, attarali meydaný hala eski Nizip.
Taziyeye gelen sayýn baþkan önümüzdeki 5 yýl için planlarýndan bahsetti...
Mesela stadýn kaldýrýlacaðýný oraya 10.000 kiþilik bir caminin yapýlacaðýný söyledi,
TMO'nun kaldýrýlýlacaðýný ve yerine kapalý yüzme havuzu da dahil uzak doðu sporlarýnýnda yapýlacaðý bir spor kompleksinin yapýlacaðýný stadýn da Torumahmut civarýna yapýlacaðýný söyledi.
Nizibe 5 yýldýzlý otel konforunda bir huzur evinin,yeni bir hastanenin yapýlacaðýný kompleks içinde çocuk polikiliniðinin ve kadýn doðum polikliniðinin ayrý ayrý binalarda olacaðýndan bahsetti.
Ben Nizip çayýnýn durumunu sordum orada bulunanlardan birisi kot farkýndan bahsetti bende; boðazdan haliçe su aktarýldýðýný oradada kot farkýnýn bulunduðunu istenirse olabiliceðini söyledim...
Baþkanda öyle bir sistemin Nizip'e yapýldýðýnda aylýk ortalama 400.000 TL ile 500.000 TL arasý elektirk faturasý çýkacaðýný söyledi ve þu an için öyle bir projelerinin olmadýðýný söyledi.
Kýsaca bunlar konuþuldu...
Bir baþkasýylada Nizipteki sanayiden istasyon mahallesine gelen kokudan konuþtuk bana isimleri verdiler ama burada zikretmeyeceðim,oranýn muhtarýnýn bu iþi çok kurcaladýðýda konuþuldu muhtara helal olsun baya ses getirmiþ.
Yani o kokuyu kimin yaydýðý Nizipte belli çözümde belli Antepten çevre bakanlýðýndan çok korkuyorlar bu iþleri yapanlar...
Artýk anlayan da anlamýþtýr.
Kýsaca bunlarý anlatmak istedim zahmet eder de okuyup yorum yaparsanýz sevinirim...![]()