Nizip hýzla büyüyen bir þehir. Bence oto park gibi sorunlarýn þimdiden giderilmesi gerektiðini düþünüyorum. Bu sorun giderildikten sonra bazý caddelere park yasaðý getirilmeli, Örnek eski postane caddesi ve Belediyenin imara açtýðý yerlerde ise þimdiden bu gibi sorunlarýn ileride olmamasý için tedbirlerin alýnmasý gerektiðini düþünüyorum..
Motor hepimizin sevdiði binme aracýdýr. .
Burda önemli olan onu dikkatli kullanmaktýr. .
Eðer ilçemiz emniyet kayýtlarndan yýlda yanlýþ motor kullanmýndan kaynaklanan trafik kazasý olduðunu çýkartýrsak. .
Motoru daha iyi kullan gibi bir kampanya Nizip.com aracýlýðý ile baþlatabiliriz .
Okullarda (liselerin tümü) gibi hem yapýlan yanlýþ kullanýmlarý söyler hemde doðru kullanmanýn neler saðlayacaðýný anlatýrýz. .
Ha bu arada elbette kazayý atlattmýþ olunca sevinmek lazým ama.
bizim için bir deyimdir. .
Kaza atlatýðýna üzüldüm demek... Hepimiz kullanýrýz ve ayný anlam yüklüdür. .
Burada Kasým abi bu iþe el atsa bize doðru deyim yada kullanýmý o söylerdi. .
.
Edited by - felsefefe on 08.11.2006 11:12:37
Osman Demir Istanbul
Bence sorun Birecik caddesinde geçmiþte yapýlan imar durumunun bozukluðundan ve caddenin dar olmasýndan kaynaklanýyor.Birde üstüne üstlük arabalar saðlý sollu park ediyor.Ýþte o zaman bu trafik sorunu çekilmez bir hal alýyor.Bence imar sorunu hallolmasý biraz külfetli bir iþ ama þu an için o caddede saðlý sollu hatalý park eden araçlara çözüm bulunursa bu sorun kýsmende olsa ortadan kalkar.Biliyorsunuz bundan 27 yýl önce o cadde Gaziantep -Nizip karayolu yani bi bakýma þimdiki E-90 karayolu idi bayada iþlek bir yoldu.Ama bu kadar park eden araç olmadýðý için bu kadar sorun yaþanmýyodu sonuçta ayný yol deðiþen hiç birþey olmadý.
Konu Mustafa KANAL tarafýndan (21.09.07 Saat 01:40 ) deðiþtirilmiþtir.
hüseyin huzeyfenin kaza geçireli 1 yýl olmuþ ama genede geçmiþ olsun diyelim bari![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...