Nizip Engelliler Derneði'nce ortaklaþa baþlatýlan ve 25Aralýk Gaziantep'in Kurtuluþ Yýldönümü'nde "27 Tekerlekli Sandalye" projesikapsamýnda plastik kapak toplama kampanyasýna katýlan Nizip Emniyet MüdürlüðüToplum Destekli Polislik Büro Amirliði 13500 kapak toplayarak büyük destekverdi.Toplanan kapaklarý Nizip Engelliler Derneðine teslim eden Toplum DestekliPolislik Büro Amirliði ekipleri kampanyaya destek vereceklerini belirttiler.Nizip Engelliler Derneði Baþkaný Abdurrezzak Pamuk, "25 Aralýk'ta 27 TekerlekliSandalye Ýçin Var mýsýn? adý altýnda çeþitli kurumlarla ortaklaþa baþlatýlanplastik kapak toplama kampanyasýnýn meyve vermeye baþladýðýný ifade etti. ToplumDestekli Polislik Büro Amirliði ekiplerinin teslim ettiði plastik kapaklarýnengelliler için bir umut ýþýðý olacaðýný vurgulayan Pamuk þunlarý söyledi. "Yaptýðýmýztüm organizasyonlar da yanýmýzda olan Nizip Emniyet Müdürümüz Mustafa Kantarþahsýnda tüm emniyet teþkilatýmýza özellikle bizleri her zaman ziyaret edipengellilerimizin sorunlarý hakkýnda bilgi alýp çözüm yollarýna gitmeye çalýþanNizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliði ekiplerine teþekkürediyorum. Kampanya'ya Nizip Halkýnýn desteðini beklediðimizi özelliklevurgulamak istiyorum, bizler göreve geldiðimiz günden beri Nizip'te araçsýzinsan kalmayacak diye söz vermiþtik. Bu sözümüzü elimizden geldiði kadar kurumkuruluþlarýmýzýn da desteðini alarak sonuna kadar yerine getireceðimizeinanýyorum. Ben buradan yine siz basýn mensuplarýmýz aracýlýðý ile diyorum kiHaydi Nizip, 25 Aralýk'ta 27 Tekerlekli Sandalye için Var mýsýn?
![]()