Nizip ticaret odasý tarafýndan geleneksel hale getirilen ilköðretim öðrencilerine ayakkabý yardýmý kampanyasý töreni Mehmet Cemal Dikici Ýlkokulunda gerçekleþti.
Yapýlan törende bir açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet ÖZYURT, Ýlköðretim öðrencilerine özellikle yaklaþan kýþ þartlarý ve bayram dolayýsýyla ihtiyaç sahibi olan öðrencilere her yýl geleneksel hale getirdiðimiz ayakkabý yardýmý yapmanýn mutluluðunu yaþýyoruz.
Geçen yýl yapýldýðý gibi ayakkabý yardýmý bu yýl da 2000 tane öðrencimize daðýtýlmaya baþlanýlmýþtýr. Geleceðimizin teminatý olan evlatlarýmýzýn bayramý mutlu ve güzel biçimde geçirmelerine katkýda bulunmak amacýyla özellikle ayakkabýlarý ile yaklaþan kýþ þartlarýyla saðlýklý bir þekilde kýþý geçirmeleri için Nizip Ticaret Odasý ve Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü ile böyle bir çalýþma içerisinde bulunuyoruz.
Böyle bir çalýþmada bizlerden desteðini esirgemeyen Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü’ne, sizleri yetiþtirdiði için deðerli öðretmenlerimize, þahsým, Türkiye Odalar ve Borsalar birliði ile Nizip Ticaret Odasý Yöneticileri adýna teþekkür ediyorum dedi.
Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz GÜNDEÞ ise eðitim konusunda hiçbir zaman desteðini bizden esirgemeyen Nizip Ticaret Odasý’na teþekkür ediyorum dedi.
Yapýlan törene, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa DOKTOROÐLU, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Bekir KARABACAK, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Üyesi M. Seyit ÇEKER, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Abdullah DAÐLI ve Nizip Ticaret Odasý Genel Sekreteri Serpil GÜNDOÐDU da Katýldý.