Nizip'te hayvan barýnaðý bana hayel gibi geldi...
Nizip'te hayvan barýnaðý bana hayel gibi geldi...
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
hayvan barýnaðý olmayacak bir þey deðil,ama sanýrým hayvan barýnaðýndan daha acil yapýlmasý gereken iþler var,onun için kimse ilgilenmiyo heralde.
Hasan ne gibi iþler onlar.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Köpekler bir anda çogaldý köylerdeki adamlarda ne hikmetse getirip þehir e býrakýyorlar belediyenin köpeklere bir çözüm bulmasý gerek
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
ya en azýndan þu hayfanda tü kalmamýs hastalýklý olanlarý toplasalar cöplügün oraya koysalar orda atýklarla doyarlar
Ýnsana deðer verilmiyor.Þimdi köpeklerle kim uðraþacak!!! Osmanlý parký var yeter iþte!!!
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Çaðdaþ þehirler.. Her türlü envanterlerle tamamen modern þehircilik örnekleriyle doludur.
Günümüz Batýsýnda da bunun binlerce örneklerini görebiliriz. Mýamý timsahla doludur ama vahþi doðalarýna asla müdahale edilmez.. Çünkü Mýamý zaten bataklýk bir alan üzerine kuruludur.
Ancak, geçmiþte ecdadýn kuþlara bile yuva yapan o üstün ahlakla bezeli þehirciliði yanýnda, bizim basit bir hayvan barýnaðýný bile bu kadar dallandýrýp budaklandýrmamýz??!!..
Acý.. Acý dan da öte..aðlanacak bir durum.
Mehmed kardeþimin dediði gibi. Bast bir park yapýp adýna da "Osmanlý" demek, bizi "Osmanlý" yapmaz.
Osmanlý öyle muhteþem bir imparatorluktu ki biz yazmaktan, okumaktan aciziz...
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Hayvan barýnaðý yapýlarak, sorunun çözümünde önemli bir adým atýldý.
Nizip Belediyesi hayvan barýnaðý
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bu elbette takdir edilecek bir durum bencileyin .
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Helal olsun Çok Þükür Yapýldý Eninde Sonunda. valla M.KÜÇÜK Abimin dediði Gibi Taktir edilecek bir Durum...
Maho Sen Ank Gittin. hayvanlar Barýnak buldu Mutlusundur inþ.)))
Buda Benden Bir Teori
"Ýnsan Oðlu Ne olduðu Gibidir, Nede Göründüðü Gibidir."
"Ýnsan Oðlu Zaman Gibidir Zaman.!!!"
Bizde Nizipte deðiliz, ama yapýlan güzel iþler bizi mutlu ediyor![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.