Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Menderes Mahallesi'nde bulunan mozaik tabanlý kilisedeki eserlerin yapýlan görüþmelerin ardýndan Nizip ilçesinde sergileneceðini bildirdi.
Devami...
Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Menderes Mahallesi'nde bulunan mozaik tabanlý kilisedeki eserlerin yapýlan görüþmelerin ardýndan Nizip ilçesinde sergileneceðini bildirdi.
Devami...
Mozaik Tabanlý Kilise"de Çýkan Eserler Nizip"te Sergilenecek. Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Menderes Mahallesi'nde bulunan mozaik tabanlý kilisedeki eserlerin yapýlan görüþmelerin ardýndan Nizip ilçesinde sergileneceðini bildirdi. Tweet ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Haber FX
Kaynak...
MOZAÝK TABANLI KÝLÝSE'DE ÇIKAN ESERLER NÝZÝP'TE SERGÝLENECEK
[AME]http://www.nizip.com/videolar/mozaiktabanli03.10.2012.flv[/AME]
Kaynak...
Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Menderes Mahallesi'nde bulunan mozaik tabanlý kilisedeki eserlerin yapýlan görüþmelerin ardýndan Nizip ilçesinde ...
www.optimushaber.com/mozaik-tabanli-kilisede-cikan-eserler-...
Kaynak...
Oldum olasý þu antepten hiç haz etmem ben, hele bundan sonrada daha da dönüp yatmam![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Nizip deðerleri Nizip'in dir bunu hala anlayamayan örümcek kafalýlara iyi bir ders olmuþ
Hacý Fevzi bey'i çabalarý için kutlarým, bir belediye baþkaný tek baþýna bu iþi baþaramazdý
halk desteði olunca taþlar yerine oturuyor, Nizip'in sivil toplum örgütleri bu iþin peþini
býrakmamalý, gidenleri de tekrar geri getirmelidir.
Birecik barajý olarak bilinen aslýnda Nizip barajý olan bu barajýnda adýnýn deðiþtirilmesi
için giriþimlerde bulunmalýdýr.
Herkesin yeter artýk dediði bu aþamada, birazda çuvaldýzý kendimize batýralým, Gaziantep'liler
yada baþkalarý bu cesareti nereden buluyorlar, bizi neden küçümsüyorlar biliyormusunuz, çünkü
22 ilden daha büyük olan Nizip'te hala bir sinema yok, bir tiyatro yok, adam gibi bir sosyal tesis yok
doðru dürüst bir otel yok, gençlerin vakit geçireceði bir aktivite yok, herkes Gaziantep'e gidiyor, iþte
bütün bunlarýn acilen yapýlmasý lazým sadece Osmanlý parkýyla bu iþler olmaz, Nizip'in her yerine
ayný önemin verilmesi lazým, eski Nizip'le kimse ilgilenmiyor, günlerce yazýp çizdiðimiz birçok sorun
hala çözülemedi.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
ammi çok dogru söylüyor gerek siyasilerin gerekse baþkanýmýzýn artýk ustalýk dönemi baþlayýp sonuçlarýn ý Nizibimize yansýtmamýz lazým
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, MenderesMahallesi'nde bulunan mozaik tabanlý kilisedeki eserlerin yapýlan görüþmelerinardýndan Ýlçemizde sergileneceðini bildirdi.
Nizip'te Menderes Mahallesinde 2009 yýlýnda gün ýþýðýnaçýkarýlan ve Gaziantep ÝlÖzel Ýdaresi'nin saðladýðý bütçeyle kilisede baþlatýlan çalýþmalarýn yapýldýðýalana ilçedeki sivil toplum örgütü temsilcileriyle birlikte giden Baþkan Akdoðan,Milletvekilleri Mehmet Sarý ve Ali Þahin'in Ankara'da Kültür Varlýklarý veMüzeler Genel Müdürü Murat Süslü ile görüþerek buradaki eserlerin Nizip KültürMerkezi'nde sergileneceðini söyledi.
Baþkan Akdoðan konuþmalarýndaþu sözlere yer verdi; "Bizler Baþbakanýmýzýn söylediði gibi ne aldatan nealdanan olacaðýz. Biz Niziplilere bu eserlerin burada kalacaðý sözünü verdik vegiriþimlerimiz sonucu bu sözümüzü yerine getirdik. Nizipliler bu konudamüsterih olsunlar. Bizler bazý siyasetçiler gibi deðiliz eðer söz verdiyseksözümüzü yerine getiririz Allah'a çok þükür Sayýn Bakanýmýz Ertuðrul Günay veMilletvekillerimizin sayesinde sözümüzü yerine getirmenin mutluluðuiçerisindeyiz. Bu nedenle yapýlan görüþmelerin sonunda Mozaik Tabanlý Kilise'deçýkarýlacak eserler restorasyonu yapýldýktan sonra Nizip Kültür Merkezi'ndesergilenecektir. Bu konuyla ilgili yapýlan çalýþmalar resmiyet kazanmýþ veilgili makamlara yazý gönderilmiþtir" dedi.
Baþkan Akdoðan; "Bu konudaBaþta Sayýn Bakanýmýz Ertuðrul Günay ve Milletvekillerimiz Mehmet Sarý ve AliÞahin'e tüm Nizipliler adýna teþekkür ederim" dedi.
![]()
nrtmedya.com
Þýh müslüm Baba nýn yazdýklarýný 13 yýl önce Ýstanbul Nizip Derneðinde yönetici iken en son çýkardýðýmýz Karpuzatan dergisinde ben de uzun uzun yazmýþtým, daha sonra ne oldu biliyor musunuz ? Dergi çýktýktan 2-3 ay sonra Nizip te o zamanki Belediye Baþkanýmýz beni belediye de görünce hemen yanýna çaðýrdý, Mehmet AKIN ayýp deðil mi aðam sen bizi eleþtirmiþsin dedi, yaptýklarýmýzý yazmamýþsýn diye bana sitemlerini bildirdi, ondan da öte o zamanlar baþkan yardýmcýsý Dayýmýz Mustafa ÞAHÝN idi , bir fýrça da ondan yedik mi , ala sana.
Þimdi Þ.M.Babanýn yazýsýný okuyorum da mesele 12- 13 yýlda hiç deðiþmemiþ demek ki biz Niziplilerde iþ yok belediye baþkanlarýmýza derdimizi ve taleplerimizi anlatamýyoruz , ne dersiniz , katýlan var mý ?
Ama bu Mozaikler meselesinde baþkaný takdir ettik ve baþarýlarýnýn devamýný diliyoruz.
makin
Vallaha kuzen ben 2-3 senedir Nizip'te bir motosiklet yarýþ parkuru peþindeyim ama hala alt yapýmýz buna elveriþli deðil, en azýndan gelen misafirleri nerede konaklatacaðýz bir otel yok.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Menderes Mahallesi'nde bulunan mozaik tabanlý kilisedeki eserlerin yapýlan görüþmelerin ardýndan Nizip ilçesinde sergileneceðini bildirdi. - Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Menderes Mahallesi'nde ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Haberciniz
Kaynak...