Nizip Ýlçesi Sosyal Yardýmlaþma ve Dayanýþma Vakfýnca aþaðýda nitelikleri belirtilen özelliklerde 2 Büro görevlisi ile 7 Sosyal Yardým ve Ýnceleme Görevlisi alýmý yapýlacaktýr. Söz konusu alýmlar için baþvurular 21.09.2012 Cuma gününe kadar www.sosyalyardimlar.gov.tr internet adresine online olarak yapýlacaktýr.

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaþý olmak,

2) Medeni haklarýný kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaþýný bitirmiþ olmak ve 35 yaþýný doldurmamýþ olmak,

4) Askerlik görevini yapmýþ veya muaf olmak ya da askerlikle iliþkisi bulunmamak,

5) Kamu haklarýndan mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiþ olsa bile; kasten iþlenen bir suçtan dolayý bir yýl veya daha fazla süreyle hapis cezasýna ya da affa uðramýþ olsa bile devletin güvenliðine karþý suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin iþleyiþinekarþý suçlar, zimmet, irtikâp, rüþvet, hýrsýzlýk, dolandýrýcýlýk, sahtecilik, güveni kötüyekullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karýþtýrma, edimin ifasýna fesat karýþtýrma, suçtankaynaklanan malvarlýðý deðerlerini aklama veya kaçakçýlýk suçlarýndan mahkûm olmamak.

7) Görevin özelliðine göre eðitim, yaþ, tecrübe gibi özel þartlarý taþýmak.

8) 4 Yýllýk Yükseköðretim Kurumlarýndan mezun olmak.(Ýþletme, Muhasebe, Ýktisadi ve Ýdari Bilimler Fakültesi, Eðitim Fakülteleri, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danýþmanlýk ve Rehberlik, Halkla Ýliþkiler, Ýletiþim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri mezunlarý öncelikle tercih edilecektir.)

9) ÖSYM tarafýndan yapýlan 2011 – 2012 yýlý Kamu Personeli Seçme Sýnavýnda KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almýþ olmak.

10 ) B – A2 sýnýf ehliyet sahibi olmak. ( Büro Görevlisi Kadrosu için istenilmemektedir.)

11 ) Ýyi derecede bilgisayar kullanabilmek.

12) Nizip Ýlçesinde ikamet ediyor olmak