Nizip Sanayi Sitesi Yönetimi tarafýndan alýnan karardoðrultusunda sanayi giriþinde baþlayan çalýþmalarýn son buldu.

Konu ile ilgili açýklama yapan Sanayi Sitesi Yönetim KuruluBaþkaný Hacý Seven; "Biz buraya hizmet etmek için geldik bu nedenle imkânlarýmýzdoðrultusunda bizleri buraya seçenleri en iyi þekilde hizmet ediyoruz" dedi.

Hacý Seven konuþmasýnda; "Bu nedenle ilk aday olduðumuzdönemde þerefimizle geldiðimiz göreve þerefimizle gitme sözü verdik ve odoðrultuda üyelerimize ve sanayi esnafýmýza hizmet veriyoruz. Yapýlan buçalýþma çok geç kalýnmýþ ve acil bir olaydý çünkü yoldan geçen bir vatandaþýmýzburanýn sanayi sitesi olup olmadýðýný bilmiyordu böylelikle yapmýþ olduðumuzyeni giriþ ile birlikte Nizip Sanayi sitesini en iyi þekilde tanýtmayaçalýþacaðýz. Yapmýþ olduðumuz bu hizmet Nizip Belediyesi'nin 17 bin lirakatkýsýyla beraber bizlere 59 bin liraya mal olmuþtur.

Hizmetlerimiz bunlarla sýnýrlý kalmayacak bundan sonradasanayi sitesinin toplantý salonunu en iyi þekilde dekor ize edip burayý daesnaflarýmýzýn hizmetine vereceðiz" diye konuþan Nizip Sanayi Sitesi YönetimKurulu Baþkaný Hacý Seven; Ben yapýlanbu hizmette emeði geçen Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan'a ve katký sunanherkese teþekkür ediyorum" dedi.