Çok küçük yaþlarda baþladýðý müzik yaþamýna yaklaþýk iki ay önce çýkardýðý "Ezo Gelin" ile çýkýþ yapan Nizipli Ýbrahim Uysal, albüm için gittiði Ýstanbul'da Öz diyar Müzik Yapým ile Albüm dünyasýna ilk adýmý attý.
Albüme türkü dalýnda eserler verdiðini anlatan 31 yaþýndaki Ýbrahim Uysal, ilk göz aðrýsý olan ve adýný verdiði "Ezo Gelin" albümü için yoðun çaba harcadýðýný söyledi. Ayný zamanda Gaziantep'te Mehmet Erdemoðlu Ýlköðretim Okulu'nda Müzik Öðretmenliði görevini baþarýyla yürüten Nizipli Ýbrahim Uysal; "Nizip Radyo Televizyon'da 1994 yýlýnda Mahir Teldüzen'in hazýrladýðý ve sunduðu "Mahir Show" un ilk konuðu olduðunu da hatýrlattý.
Görme engelli Ýbrahim Uysal konuþmalarýna þöyle devam etti; "Uzun yýllardýr müzikle iç içe yaþýyorum. Ýki ay önce de türkü aðýrlýklý "Ezo Gelin" adlý albümümü çýkardým. Albümümü satýn almak ve bana destek vermek isteyenler, Gün Iþýðý Kasetçilikten albümümü satýn alabilirler. En büyük hayalim yaklaþýk 15 bin liraya mal olan albüm için bir tanýtým klipi hazýrlamak. Büyük emek verilen albümüm için Nizipli büyüklerimiz ve iþadamlarýmýz baþta olmak üzere tüm müzikseverler ve hemþerilerimden destek bekliyorum" diye konuþtu.
![]()