Nizip Madeni Sanatkârlar Odasý Baþkan Hüseyin Kök, NizipMesleki Eðitim Merkezi ile birlikte hazýrladýklarý "Esnaf Zamaný SODES' leYakalýyor -2"adlý projenin kabul edildiðini söyledi.
Geçen yýl tamamlanan ilk projenin Kalkýnma Bakanlýðý birimleritarafýndan takdir edilmesi yeni projenin de kabul görmesinde etkili olduðunuvurgulayan Hüseyin Kök, Proje kapsamýnda odanýn mesleki eðitim faaliyetlerinisürekli hale getirmesi için bir eðitim ortamý saðlanacak. Odanýn eðitimfaaliyetleri için ihtiyaç duyduðu temel tüketim ve demirbaþ alýmlarý yapýlacak"dedi.
Ýlk projede 235 kiþiye mesleki eðitim verildiðini hatýrlatanNizip Madeni Sanatkârlar Odasý Baþkan Hüseyin Kök; bu projede ise 400 kiþiyeulaþmayý hedeflediklerini kaydetti.
Büro Mobilyasý Döþemeciliði (Bayanlara), BilgisayardaMobilya ve Ýç Mekân Tasarýmý, Bilgisayarlý Makine Çizim Tasarýmý, TIGKaynakçýlýðý, MIG Kaynakçýlýðý, Bina Yalýtým Sistemleri, Isýl Ýþlemciliði, CNCOperatörlüðü, Doðalgaz Tesisatçýlýðý, Otomotiv Elektroniði ve Arýza Teþhisigibi aðýr ve tehlikeli iþler eðitiminin verileceði kurslar hakkýnda bilgi verenHüseyin Kök; "Kurslarýmýzýn tamamý 2,4 veya 8 hafta olarak planlanmýþtýr. 4hafta süren kursa devam eden birisi 200 Lira harçlýk alacaktýr. Kurslarýmýzçalýþma saatleri dikkate alýnarak ekseriyetle akþam saatlerinde Nizip MeslekiEðitim Merkez atölye ve sýnýflarýnda düzenlenecektir. Kurslara baþvuru yapmakisteyenler odamýza müracaat ederek, baþvuru formu doldurmasý gerekiyor" diyerekçalýþmalarýn Ýlçemize ve Ýlçemiz esnaflarýna hayýrý olmasýný temenni etti.
![]()