Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürlüðü'ndeistihdama yönelik açýlan ve 2 yýldýr yoðun talep gören "Hasta ve Yaþlý Hizmetleri"kursuna bir yenisi daha eklendi.
22 aðustos tarihinde baþlatýlmasý planlanan "Hasta ve YaþlýHizmetleri" kursu baþvurularýnýn yoðun talep dolayýsý ile 23 Aðustos 2012Perþembe gününe kadar uzatýldýðýný belirten Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürü SunaSertpolat, 560 saatlik olan kursun 4 ay 15 gün devam edeceðini söyledi.
Kursu baþarý ile tamamlayan kursiyerlerin RehabilitasyonMerkezleri'nde ve Yaþlý ve Hasta Bakým Merkezleri'nde kolaylýkla iþ bulabileceklerineiþaret eden Suna Sertpolat þu sözlere yer verdi. "Kursa devam etmek isteyen kursiyerler, 23Aðustos Perþembe gününe kadar Nizip Halk Eðitim Merkezi'ne kimlik fotokopileriile baþvurmalarý halinde yeni açýlacak olan Hasta ve yaþlý Hizmetleri kursunadevam edebilecekler.
"Hasta Kabul Ýþlemleri" kursunu da yakýn zamanda baþlatmayýplanlamaktayýz. Bu kursumuzdan da mezun olan kursiyerler özel ve Devlet Hastaneleri'nde,Bilgi Ýþlem ve Hasta Kabul Masalarý'nda istihdam edilmekte. "Hasta KabulÝþlemleri" kursu için baþvurular, 5 Eylül 2012 Çarþamba günü sona erecek. Kursadevam etmek isteyen bu kursiyerler de kimlik fotokopileri ile birlikte HalkEðitim Merkezi'ne baþvurmalarý gerekiyor"
Sertpolat, "Meslek edinmek isteyen herkesi mutlaka kurslarýmýzabekliyoruz" diyerek sözlerini tamamladý.
![]()