Sýcak bir Ramazan ayýnýn ardýndan güzel bir bayrama ulaþmýþ bulunuyoruz.
Bayramý bayram gibi geçirmenizi dileyimizle tüm islam aleminin bayramý mübarek olsun.
Sýcak bir Ramazan ayýnýn ardýndan güzel bir bayrama ulaþmýþ bulunuyoruz.
Bayramý bayram gibi geçirmenizi dileyimizle tüm islam aleminin bayramý mübarek olsun.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Gelsin dürümlerrrrrrrrr, herkese iyi bayramlar , elimi öpenin harçlýðýný veririm.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
herkesin þeker tadýnda bir bayram geçirmesi dileðiyle....
iyi bayramlar...
CANIMSIN CANIM...
Babamm..caným babam..koþa koþa geleceðim sana!.. Cümleten bayramýmýz, bayram ola![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Herkesin ve alemi islamýn bayramýný kutlarýz
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ramazan bayramýnýz mübarek olsun,ailenizle nice huzurlu bayramlara....Lütfen; Suriyede akan kardeþ kanýnýn durmasý ve baþta Burmada olmak üzere zülüm altýnda inleyen bütün müslümanlar için, dünyanýn neresinde olursa olsun zülme uðrayan tüm insanlar için dua edelim.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Yaw istanbul da bayramlaþma yapalým , yer ve mekan ve zaman belirleyelim , nasýl olsa elini öpeceðimiz bir þýh müslüm babamýz var , bayram paralarýmýzýda ayarlamýþ , biraz da þeker veren oldu mu ahanda sana bayramlaþmak . Hepimizin bayramý müraek olsýn. Ramo yu da unutmayak biraz yað çekekte belki kuzu muzu yu keserde yerik. RAMO KARDEÞ SENÝN DE BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN .
makin