Nizip Ticaret Odasý tarafýndan düzenlenen “Ýftar Yemeði”nin hemen ardýndan SBS ve LYS de Dereceye Giren Öðrencilere yönelik “Ödül Töreni” yapýldý.
Geçtiðimiz günlerde açýklanan 2012 Lisans Yerleþtirme Sýnavlarý’nda 541 puan alarak Türkiye 177. si ayný zamanda Nizip birincisi olan Ýbrahim Yaðmurlu ve 2012 Seviye Belirleme Sýnavlarý’nda 500 tam puan alan Bilal Saide Marufoðlu 8. Sýnýf öðrencisi Abdulkadir Dönmez’e Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu tarafýndan birer cumhuriyet altýný hediye edildi.
Ödül Töreninde bir açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt; Bizlere ve ilçemize büyük gurur yaþatan geleceðimizin ve aydýnlýk yarýnlarýmýzýn garantisi olan Siz ve sizin gibi baþarýlý öðrencilerimizle gurur duyduðumuzu belirterek bu sevinci bizlere yaþattýklarý için kendilerine teþekkür ederim dedi. “Nizip Ticaret Odasý olarak, eðitime destek veriyor, baþarýnýn arkasýnda duruyoruz. Nizip’in yüz aký olan her iki yavrumuzu bir kez daha tebrik ediyor, baþarýlarýnýn devamýný diliyorum” þeklinde konuþtu.