Nizip Ticaret Odasý tarafýndan geleneksel hale getirilen iftar yemeði bu yýlda çok sayýda davetlinin katýlýmýyla Nizip Ticaret Odasý restaurantýnda düzenlendi.
Nizip Ýlçe Müftüsü Dr. Mustafa Genç tarafýndan okunan iftar duasýnýn ardýndan bir açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet ÖZYURT; Vizyonuyla yenilikçiliðe ve geliþime öncülük eden Odamýzýn geleneksel hale getirdiði Ýftar Yemeðimize hoþ geldiniz diyerek yemeðimize katýlarak bizleri onurlandýran tüm misafirlere teþekkür eden ÖZYURT, Bereketin ve güzelliðin müjdecisi olan içerisinde bulunduðumuz Mübarek Ramazan ayýnda sizlerle birlikte olmaktan þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna memnuniyet duyduðumuzu belirtti. Bu mübarek günlerde kardeþliðin ve hoþgörünün en üst seviyede yaþanmasýný, insanlar arasýndaki birlik ve beraberlik baðlarýnýn güçlenmesini temenni eder, birlikte nice ramazanlar yaþamayý nice iftar sofralarýný paylaþmayý dilerim dedi.
Verilen iftar yemeðine, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet SARI, Ali ÞAHÝN, Nizip Kaymakamý Yaþar KARADENÝZ, Nizip Emniyet Müdürü Mustafa KANTAR, Nizip Milli Eðitim Müdürü Cengiz GÜNDEÞ, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Sadettin AKIN, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Ýbrahim SARI, Nizip Müftüsü Dr. Mustafa Genç, Nizip Þoförler ve Otomobilciler Odasý Baþkaný Mehmet KILIÇPARLAR, Daire Müdürleri, Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Mahalle Muhtarlarý, Ýþadamlarý ve çok sayýda Nizip Ticaret Odasý üyeleri de katýldý.