Nizip Þoförler ve Otomobilciler Odasý Baþkaný MehmetKýlýçparlar tarafýndan dün akþam bir Ýftar Yemeði verildi.
Beðer Restauranta düzenlenen Ýftar Yemeðinden önce birkonuþma yapan
Nizip Þoförler ve Otomobilciler Odasý Baþkaný MehmetKýlýçparlar; "Geleneksel hale getirdiðimiz Ýftar yemeðine hoþ geldiniz" diyerekdavetlilere teþekkür etti.
Ýçinde bulunduðumuz Ramazan ayýnýn birlik ve beraberliðinyoðun yaþandýðý rahmet ve bereket ayý olduðunu söyleyen Kýlýçparlar; "Bumübarek ramazan ayýnda bu kadar kalabalýk bir topluluðu odamýzýn misafiriolarak görmek bizi gerçekten mutlu etmiþtir. Nizip Þoförler ve OtomobilcilerOdasý olarak her zaman birlik, beraberlik ve dayanýþma içinde olmasýarzusundayýz. 'Ben" deðil "Biz' sloganýyla çýktýðýmýz yolda, tüm kurum vekuruluþlar ile birlikte Nizip'in kalkýnmasý adýna elimizden geleni her zamanyapmaya hazýr olduðumuzu tekrar ediyorum. Bu vesileyle, hepiniz ramazanýný veyaklaþan Ramazan Bayramý'ný en derinduygularýmla kutlar, saðlýk ve huzur diliyorum" dedi.
Yapýlan konuþmanýn ardýndan Nizip Ýlçe Müftüsü Dr. MustafaGenç tarafýndan iftar duasý okundu.
Ýftar Yemeðine Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, NizipAskerlik Þubesi Baþkan Vekili Personel Kýdemli Üstçavuþ Neþat Çelik, Nizip BelediyesiBaþkan vekili Hüseyin Özkaya, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Nizip TicaretOdasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Ticaret Odasý Meclis Baþkaný MustafaDoktoroðlu, Nizip Müftüsü Dr. Mustafa Genç, Nizip Radyo Televizyon YönetimKurulu Baþkaný Osman Alpaslan ve Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy, NizipÞoförler ve Otomobilciler Odasý Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayýda sanayicive iþ adamlarý katýldý.
![]()