AKBANK Nizip Þubesi 'nin Nizip ticaret odasý üyelerinin bankacýlýk iþlemlerinde avantajlar içeren KOBÝ Destek Paketi, Avantajlý Krediler Paketi, Üye Ýþyeri Paketi ve Aidat Tahsilât Sistemi sunan protokolün imza töreni yapýldý.
Yapýlan protokol töreninde bir açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet ÖZYURT; Bu imzalayacaðýmýz protokolle Nizipli sanayici iþadamlarý ve tüccarlarýmýz çok düþük faiz oranlarýyla kredi kullanma imkâný bulacaklarýný belirtti. Böylece piyasada para döngüsünün arttýrýlmasý ve ticaretin canlanmasýna Nizip Ticaret Odasý ve Akbank Nizip Þubesi katký saðlamýþ olacaktýr. Bu anlaþmanýn Nizip ticaret odasý üyelerine hayýrlý olmasýný temenni ediyorum dedi.
Akbank Nizip Þube Müdürü Ahmet DABANCA ise Akbank Nizip Þubesi olarak Nizip Ticaret Odasý Üyelerine her türlü konuda ve her zaman yardýmcý olmaya hazýr olduklarýný belirterek yapýlan protokol Nizip Ticaret Odasý üyelerine hayýrlý olsun dedi.
Yapýlan törene Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa DOKTOROÐLU, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlarý Bülent ÖÐÜT, Bekir KARABACAK ve Nizip Ticaret Odasý Meclis Disiplin danýþma Kurulu Üyeleri de katýldý.
![]()