yaw sanki ben dün orada deðildim de bunlardan yemedim içmedim gibi haaaaa , þimdi bunlarý görünce yine açýkdým ben ....... hýhýhýhhhhh
yaw sanki ben dün orada deðildim de bunlardan yemedim içmedim gibi haaaaa , þimdi bunlarý görünce yine açýkdým ben ....... hýhýhýhhhhh
makin
Herkese Afiyet olsun.Ramazan Tarhan bak gördünmü Osman abi Ýstanbulda iftar yemeði vermiþ))Sende Nziptesin
)
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Herkese Afiyet olsun, bu sene gelemedik. Kýsmetse seneye artýk![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Karakaþ, boþuna yorulma , Ramo dayýya bir þey sorma , o senin Nizip te gördüðün Ramo dayýnýn kolonlanmýþ kopyasýdýr , birazdan aslý ortaya çýkar ben Nizipte deðilem Somali deyem der sana , Ýstanbul ve Bursa ahalisi bir yýldýr onu bekliyor kuzu kesecek diye ama ona denk gelen kimse olmadý , her zaman farklý farklý mekanlarda olduðu için kuzu muzu yok senin anlayacaðýn hava civa.
makin
Valla imremdim ha,keþke orada olabilseydik ha fatih hocam...![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Yaw makin ammi ellaham ramazan sana yaramamýþ ha, baksana süzülmüþsün![]()
Sevgili dostum zaman ters hafta içi günübirlik gidip gelme þansýmýz yok ikimizde rahatsýz insanlarýz bize gidince dinlenecek ziyaret lazým
Ben de olmayý çok isterdim amma nasip degilmiþ yoksa oktay kardeþimin mekanýnda sahura kadar oturur muhabbet ederdik
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Telafi ederiz inþaalah bunlar þimden kývýrýyor ama sen kafaný yorma kopartýrým ben kafalarýný onlarýn.Onlar yoksa Osman orada Rüstem zaten bize küsecek gelmiyorsunuz diye soðolsun Oktay var..Dernektekiler var, adam çok hele o zaman bir gelsin.
Ben buradan demekki tarhanaya hasretimden çorbayý Nizip tarhanasý gibi gördüm...Olsada akþama 3 tas içsek![]()