Ýlçemiz*de* ihtiyac doðrultusunda Yaþlý Bakýmý Kursu,Çocuk Bakýmu Kursu ve Engelli Bakýmý Kursu açýlmasý planlanmaktadýr kurslarýmýza kayýt yaptýrmak isyenlerin merkez binamýza gelerek baþvuruda bulunulmasý gerekmektedir.
Devami...
Ýlçemiz*de* ihtiyac doðrultusunda Yaþlý Bakýmý Kursu,Çocuk Bakýmu Kursu ve Engelli Bakýmý Kursu açýlmasý planlanmaktadýr kurslarýmýza kayýt yaptýrmak isyenlerin merkez binamýza gelerek baþvuruda bulunulmasý gerekmektedir.
Devami...
Halk Oyunlarý Usta Öðretici Yetiþtirme Kursu
<span style="font-size: 12pt; line-height: 115%; font-family: Arial;"><span style="color: #000000;">Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitimi Merkezi ve ASO Müdürlüðü tarafýndan ' Türk Halk Oyunlarý Yöre Oyunlarý Öðretici Kursu ' açýlacaktýr.
Devami...
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitimi Merkezi* bünyesinde Unutulmaya Yüz Tutmuþ*Sedef Kakmacýlýk Kursu* ve Grafik Animasyonlu Web Kursu kayýtlarý baþlamýstýr.Kurslarýmýza kayýt yaptýrmak isteyenler; Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitimi Merkezine gelerek veya resmi web sitemizden online baþvuru doldurarak kayýt iþlemlerini gerçekleþtirebileceklerdir.
Devami...
NÝZÝP HALK EÐÝTÝM'DEN BAKIM KURSLARI
[AME]http://www.nizip.com/videolar/halkegitimmerkezi26.07.2012.flv[/AME]
Kaynak...
Kurs için aranan þartlar ise þunlar; "Millî EðitimBakanlýðý'na baðlý eðitim kurumlarýna öðretmen olarak atanacaklarýn atamalarýnaesas olan alanlarý ile mezun olduklarý yükseköðretim programlarý ve aylýk karþýlýðý okutacaklarýderslere iliþkinçizelgede yer alan öðretmenler, Dört yýllýk eðitim verenyükseköðretim programlarýndan mezun olmak, Yükseköðretim programlarýndan önlisans mezunu olmak, Kurslara katýlmak için kiþilerin Türk Halk Oyunlarýalanýnda eðitmenlik/çalýþtýrýcýlýk yaptýðýný ya da baþarýlý þekilde oynadýðýnýbelgelendirmek ve Ýlkokul mezunu olmasý þartý aranýrken, Kayýt için istenen evraklar arasýnda;"Nüfus Cüzdaný ve Öðrenim Belgesi Fotokopisi, Saðlýk Raporu, En az bir yöreoyunu oynadýðýna dair belge, 2 Adet Fotoðraf ile birlikte Nizip HalkEðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Nesimi Kalkan'a þahsen baþvurulmasý istendi.
![]()
nrtmedya.com
NÝZÝP HALK EÐÝTÝM'DEN BAKIM KURSLARI
[AME]http://www.nizip.com/videolar/niziphalkeigitimmerkezi27.07.2012.flv[/AME]
Kaynak...
Nizip'te "Yaþlý Bakýmý Kursu, Çocuk Bakýmý Kursu ve EngelliBakýmý Kursu açýlmasý planlanýyor.
Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Nesimi Kalkan, Kurslarakayýt yaptýrmak isteyen adaylarýn, Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürlüðü'ne gelerekbaþvuruda bulunmalarýný istedi.
Müdür Yardýmcýsý Kalkan, Gaziantep Erdal Ata'nýn; Ýstihdamve Mesleki Eðitim Kurulu Toplantýsý'nda yaptýðý bir konuþmasýnda yaþlý, çocuk veengelli bakýmý elemanlarýna ihtiyaç olduðunu belirtmiþ, buna göre piyasanýnihtiyacý doðrultusunda belirtilen kurslarýn açýlmasýnda fayda ve istihdamaçýsýndan yarar gördüklerini ifade etti.
![]()
nrtmedya.com
Nizip'te "Yaþlý Bakýmý Kursu, Çocuk Bakýmý Kursu ve EngelliBakýmý Kursu açýlmasý planlanýyor.
Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Nesimi Kalkan, Kurslarakayýt yaptýrmak isteyen adaylarýn, Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürlüðü'ne gelerekbaþvuruda bulunmalarýný istedi.
Müdür Yardýmcýsý Kalkan, Gaziantep Valisi Erdal Ata'nýn; Ýstihdamve Mesleki Eðitim Kurulu Toplantýsý'nda yaptýðý bir konuþmasýnda yaþlý, çocuk veengelli bakýmý elemanlarýna ihtiyaç olduðunu belirtmiþ, buna göre piyasanýnihtiyacý doðrultusunda belirtilen kurslarýn açýlmasýnda fayda ve istihdamaçýsýndan yarar gördüklerini ifade etti.
nrtmedya.com
Kaynak...
Antep fýstýklý ve limonlu kek malzemeleri 125 gr un.
tatli-yemektarifleri.blogcu.com/antep-fistikli-ve.../12817458
Kaynak...