Yeri yeri, sýrf kimse gelmesin diye hafta arasýna yapmýþsýnýz iftarý lopcular sizi.![]()
Yeri yeri, sýrf kimse gelmesin diye hafta arasýna yapmýþsýnýz iftarý lopcular sizi.![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Eyvallah çok saðol kardeþim, ama hafta içi bize uymaz .![]()
Vala menes doðru söylüyor memur adamýz hafta içi olmaz bu hafta sonu doluyum malým ramazan yiyinti ayý
ammi çok teþekkür ederim inan imkan olsa cumadan yanýnýzda olmak isterim Tarhanda gelirdi amma zaman ve gitmem gereken yer var yoksa seve seve bu hafta doluyum
haftaya durum nasýl olur bilmiyorum ancak þu iþi ramazan yani bayram sonu baglayalým ne dersin menes kardeþim
selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ben O tarihte Erzurumda olacam..üzgünüm...
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Gelen gelir dürümleri yer.. Gelmeyen de..![]()
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Bu konu baþlýðý dün gece açýlmýþ , bugün öðlen 3 sayfaya ulaþmýþ , beleþe ne kadar heveseli olduðumuzun bir kanýtýdýr, deðil mi ?
NEYSE ÜÇ BEÞ HANEK TE BÝZ YAZAK .
GÝDECEK OLANLARA ÞÝMDÝDEN AFÝYET OLA .
SAÐLICAKLA
makin
yav TEO cu kardeþ , öyle þey yok , yidiðini yiyicin orada baþka yok
eve dürüm servisimiz yok
makin
Beleþe yýkýlmakta bir yere kadar kardeþim demiþtir...![]()
![]()
![]()
gelmek isterim ama baþka bir þey çýkar çýkmaz belli deðil
þu anda
makin
Olmaaaaaaaaaaaaa..Tii Pendik'ten Güngörene geleceðim valla olmaz. Dönüþ yolunda acýkýrsam ben n'tçem söyleyiver gari de bilelim?!..yav TEO cu kardeþ , öyle þey yok , yidiðini yiyicin orada baþka yok
eve dürüm servisimiz yok
Yarýn gel de iki çift haneen belini kýralým. Özledik ya babamýn kuzisi.gelmek isterim ama baþka bir þey çýkar çýkmaz belli deðil
þu anda![]()