O kadar da kolay deðil o iþ.Rusya ,Çin ve Ýran tetikte bekliyor...Oraya müdahele demek 3. dünya savaþýnýn çýkmasý demek ki buda felaket olur.
O kadar da kolay deðil o iþ.Rusya ,Çin ve Ýran tetikte bekliyor...Oraya müdahele demek 3. dünya savaþýnýn çýkmasý demek ki buda felaket olur.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Ýran yavþaklýk yapýyor...Sende bilirsin onlar her namazda Hz.Ebubekir'e,Ömere,Osman'a Hz. Ayþe'ye beddua ederler ve asla sünnileri sevmezler...
Faris, "Rejim köþeye sýkýþtýrýlýrsa, kimyasal silah kullanabilir" dedi.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Karkamýþýn öbür tarafýnda helikopterle çoluk çocuk demeden tarayýp bombalýyor o taraflý köylüler ve Karkamýþlýlar anlatýyor. Kimyasal silah la ölüm kurþunla ölümden farklý mý iyi mi kötü mü? adam zaten kendi halkýný acýmadan öldürüyor Allah yardýmcýlarý olsun.
Karkamýþ'da 10.000 kiþlik çadýr kent kuruluyor.
Mermiler Karkamýþ'daki evlere kadar geliyor.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
ben olsam bir allah'ýn kulunu türkiye'ye almam bunlarýn içinde terör de var bunlar baþýmýza bela olacak göreceksiniz araplardan dost olmaz adamlar bizim uçaðý düþürüyor biz ne yapýyoruz adamlarý besliyoruz ne saçmalýk sen önce kendi insanýný doyur tayip bey seninde suyun ýsýndý.
kudurdu bunlar
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
GAZÝANTEP (A.A) - Suriye'nin Carablus ilçesinde çýkan çatýþmalarda yaralanan 3 kiþi, Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldýrýldý. AA muhabirinin aldýðý bilgiye göre, Karkamýþ Sýnýr Kapýsý'na 3 kilometre uzaklýkta bulunan Suriye'nin Carablus ilçesine baðlý ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »
Kaynak...
Saddam bile bu Esattan onurluydu.
Kudurmuþun hakký verilir.. Kaddafi de kudurmuþtu ama g.. tünü parmaklayarak öldürdüler.
Ölümü gelen it Camii duvarýný pislermiþ. Bu pisliðin ölümü daha beter olacak.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Suriyedeki olaylar -Carablus bölgesindeki çatýþmalarda yaralanan 3 Suriyeli, Nizip Devlet Hastanesine kaldýrýldý (Fotoðraflý - Görüntülü) - GAZÝANTEP Suriye' nin ...
www.spor3.com/suriyedeki-olaylar-carablus-bolgesindeki-cati...
Kaynak...
AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Þahin, ülkelerindeki olaylardan kaçarak Gaziantep'e gelen yaralý Suriyelileri hastanede ziyaret etti.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Þahin, ülkelerindeki olaylardan kaçarak Gaziantep'e gelen yaralý Suriyelileri hastanede ziyaret etti.
Þahin, Karkamýþ ilçesindeki sýnýr bölgesinde incelemelerde bulunduktan sonra, Suriye'den gelen sivil ve yaralý askerleri kaldýrýldýklarý Nizip Devlet Hastanesi'nde ziyaret ederek görevlilerden yaralýlarýn durumu hakkýnda bilgi aldý. Yaralýlara acil þifalar dileyen Þahin, hastane çalýþanlarýna da teþekkür etti.
Suriye ordusuna baðlý yaralý askerlerin de özgür Suriye ordusu mensuplarýnca Gaziantep'e getirildiðini anlatan Þahin, "Suriye'nin Carablus ilçesinde kontrolün özgür Suriye ordusunun eline geçtiðini, Esed'e baðlý tank ve helikopterlerin açtýðý ateþ sonucu 200 vatandaþýn yaralandýðýný ve Türkiye'ye gelmek için beklediðini" ifade etti.
Suriye'de yakýnlarý ve akrabalarý olan hemþehrilerine de seslenen Þahin, Suriye'den gelenlerin giriþleri sýrasýnda Türk askeri makamlarýna muhakkak giriþ kaydý yaptýrmalarýný, aksi halde kaçak duruma düþebilecekleri uyarýsýnda bulundu.
Yaþanacak her türlü geliþmelere karþýn sivil savunma, güvenlik ve saðlýk ekiplerinin sýnýr bölgesinde 7 gün 24 saat teyakkuz halinde olduðunu da dile getiren Þahin, þunlarý kaydetti:
"Türkiye imkan ve kabiliyetleri dahilinde kendisine yüklediði sorumluluklarýn bilinci içinde tepkisel deðil, önalýcý, tek boyutlu deðil çok boyutlu olmalýdýr. Türkiye, geliþmeleri izleyen ve ona göre tutum belirleyen deðil, inisiyatif alarak geliþmeleri düzenleyen, sonuç odaklý, pragmatik, gerçekçi ve en önemlisi vizyoner bir dýþ siyaset izleyerek varlýðýný ve gücünü tüm dünyada hissettiriyor."
![]()
Korkarým dünya büyük bir felakete adým adým gidiyor
Sonunda bizi baðdata þama sokacaklar
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Þama mý gireceðiz vay anasýna...
Hacý geldi þamdan, doymadý gitti ýnýnýnýnýnnn.![]()