Nizip Ticaret Odasý,Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði’nin uygulamýþ olduðu akreditasyon sistemine 2010 yýlý itibariyle dahil olarak yapýlan bir dizi zahmetli çalýþmalarýn neticesinde 8 Mart 2012 günü gerçekleþen akreditasyon denetiminde, süreci baþarýyla tamamlayarak akredite oda olmaya hak kazandý. Bu vesileyle süreç içerisinde baþarýlý çalýþmalarýyla Nizip Ticaret Odasý’ný onurlandýran Oda personelleri Genel Sekreter Serpil GÜNDOÐDU’ya Genel Sekreter Yardýmcýsý Halil Ýbrahim AVÞAROÐLU’na Genel Sekreter Yardýmcýsý ve Akreditasyon Sorumlusu Alev ÖZPOLAT’a Sanayi Müdürü Suat DEMÝRBÝLEK’e Muhasebe Memuru Korkut KIZILIRMAK’a Ticaret Sicil Müdürü YardýmcýsýDilek SÜZER’e Bilgi Ýþlem-Basýn Yayýn Ali Rýza DENÝZ’e Tahsildar Memuru Talip KARABACAK’a Danýþma Mehmet Sever YILDIRIM’a ve Hizmetli Dilek ÇÝLKIZ’a Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu adýna Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet ÖZYURT tarafýndan plaket takdim edildi.
Ayrýca akreditasyon sürecinde Üst yönetim temsilcisi olarak, Nizip Ticaret Odasý’nýn hizmet standardýnýn yükseltilmesi ve TOBB Akreditasyon Sistemi’ne dâhil olmasýnda saðladýðý katkýlardan dolayý Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Sayýn Bülent ÖÐÜT’E Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Sayýn Mehmet ÖZYURT tarafýndan plaket taktim edildi.
Yapýlan törende açýklama yapan NTOGenel Sekreteri Serpil GÜNDOÐDU; Ýlçemizde kurulduðu günden itibaren Nizip Ticaret Odasý hem ilçe hem de bölge ekonomisinin kalkýnmasý amacýyla hizmetlerini sürdürmüþtür. Yönetim Kurulu Baþkanýmýz Sayýn Mehmet ÖZYURT ve yönetim kurulumuzla birlikte yenilikçilik, inovasyon ve ar-ge önem kazanmýþ ve sürekli ilerlemeyi ilke edinerek bu doðrultuda çalýþmalara baþlanmýþtýr. Bizler yönetimle birlikte bu çalýþmalarý zevkle, heyecanla ve büyük bir azimle yürütmekteyiz.
NTO Yönetimi olarak akreditasyon sürecine karar verilmesi sonrasýnda bizler Yönetim Kurulu Baþkanýmýz Sayýn Mehmet ÖZYURT ve yönetim kurulu ile beraber çalýþmalarýmýzý hep birlikte gerçekleþtirdiðimizi belirtmek istiyorum. TOBB Akreditasyon sistemi içerisinde Oda/Borsalar arasýnda sayýlý Odalar arasýna girmek amacýyla bu zahmetli çalýþmada bizlere güvenerek desteklediðiniz için þükranlarýmýzý sunarýz.
Ayrýca, NTO personelleri olarak Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu’na verdiðimiz sözü yerine getirerek bu baþarýyý yönetim kurulu ile birlikte elde etmekten dolayý mutluluk duymaktayýz. Bugün bizleri onure etmek amacýyla ayrý ayrý vermiþ olduðunuz plaket için tüm personeller adýna caný yürekten teþekkürlerimi sunarým dedi.
![]()