Nizip Ticaret Odasý KOSGEB ve 2A Tasarým Planlama Danýþmanlýk Eðitim Þirketi iþbirliði ile 2012 yýlý içerisinde baþlatýlan KOSGEB destekli Uygulamalý Giriþimcilik Eðitimi 1. kurs dönemini baþarýyla tamamlayan kursiyerlerin sertifika töreni yapýldý.
Düzenlenen törende bir açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet ÖZYURT; Tesadüflerin çaðýmýzdan kovulduðu küreselleþen dünyada rekabet ortamýna ayak uyduracak cesur ve kararlý giriþimcilerin yetiþmesi hepimizin idealidir. Bu idealimiz çerçevesinde Odamýz giriþimcilik konusunda bu programý düzenleyerek ilçemizin ve ülkemizin önemli insan kaynaklarý uzmanlarýyla, giriþimcileriyle ve yetenekleriyle tanýþtýrmayý kararlaþtýrdýk. Bu programlar vasýtasýyla ulaþmak istediðimiz nokta; ülkemiz insanýnýn geliþmesine katkýda bulunan müteþebbislerin tecrübelerini siz deðerli giriþimcilerin istifadesine sunmak, onlarla fikir teatisinde bulunmanýza zemin hazýrlamaktýr.
Giriþimcilik kavramýnýn zihnimizdeki çaðrýþýmlarý farklý olmakla beraber herkesin aklýnda deðiþik kavramlar canlanýr. “Geliþimin temeli giriþimdir’’ sloganý, giriþimciliðin önemini en güzel þekilde özetler diye düþünüyorum. Heyecanla ve hevesle baþlanan, sabýr ve azimle devam gerektiren, hayatýmýzýn her safhasýnda hassasiyet göstermemiz gereken bu kavram, küreselleþen dünyamýzýn büyüyen hayallerimize kapý aralamasý neticesinde karþýmýza çýkar. Sonuç itibariyle baþarýyý hedef almanýzý, sorumluluk ve risk alabilme yeteneðinizi, geliþme imkânýný kazanmanýzý temenni ederek kariyer yolculuðunuzda baþarýlar dilerim dedi.
Gerçekleþen törene; Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Bülent ÖÐÜT, NTO Yönetim Kurulu Üyeleri; M. Seyit ÇEKER, Ali KILINÇ, NTO Meclis Baþkan Yardýmcýsý, Ali KÜDÜN, NTO Meclis Üyeleri Mehmet ÜMÝT, M.Ali KARABACAK, Þakir ÖZTEKÝN, Necdet BAÞEÐMEZ, NTO Disiplin Kurulu Üyesi Neþe UYGUR, NTO Genel Sekreteri Serpil GÜNDOÐDU ve çok sayýda kursiyer de katýldý.