Nizip Ticaret Odasý Yöneim Kurulu Baþkaný Mehmet ÖZYURT, Türk milletine sabýr ve baþsaðlýðý diliyorum dedi.
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet ÖZYURT, “Hakkâri’nin Irak sýnýrýndaki ilçesi Þemdinli'nin Daðlýca kesimindeki askeri birliklere aðýr silahlarla saldýran PKK'lý teröristlerle çýkan çatýþmada 8 askerimizin þehit olduðu, 16 askerimizin de yaralandýðý haberini büyük bir üzüntüyle öðrenmiþ bulunmaktayýz.
Öncelikle bu hain saldýrýyý þiddetle kýnýyoruz. Millet olarak barýþ, kardeþlik ve huzur ortamýna en çok ihtiyaç duyduðumuz Ramazan ayý arifesi olan mübarek üç aylarda, tüm milletimizin huzur ve kardeþliðini bozmayý hedefleyen bu saldýrýlarý gerçekleþtirenler bilmelidirler ki emellerine asla ulaþamayacaklardýr.
Milletimiz tarihini kahramanlýk destanlarýyla yazmýþ, baðýmsýzlýðýný kahramanca mücadele veren, bu uðurda can veren þehitleriyle kazanmýþtýr. Milletimiz, bölücülere karþý kahramanca görev yapan bu vatan evlatlarýný minnetle, þükranla anacak ve asla unutmayacaktýr.
Bu hain saldýrýyý düzenleyen PKK terör örgütünü lanetliyor, Kutsal vatan topraklarýnýn korunmasý, halkýmýzýn huzur ve güvenliðinin saðlanmasý uðruna canlarýný feda eden tüm þehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, geriye onurlu bir duruþ içinde býraktýklarý ailelerine, onlar ile gurur duyan büyük Türk milletine sabýr ve baþsaðlýðý ayrýca yaralý askerlerimize de acil þifalar diliyorum” dedi.