SAYIN BELEDÝYE BAÞKANIMIZ HACI FEVZÝ AKDOÐANIN adaletinden ve insana verdiði deðerden hiç bir zaman þüphemiz olmadý.
umarýz bu þikayetimizi dikkate alacaktýr..
sayýn baþkaným osmanlý parký yapmýþ olduðunuz hizmetler arasýnda gösterilecek en büyük açýk hava dinlenme meyadaný olarak gurur duyduðumuz bir yerdir.
ancak sizi bir hafta sonu osmanlý parký çevresindeki evlerden herhangi birine akþam çay içme sohbetine davet etmek isteriz..bu sorunu ancak yerinde görerek karar vermeniz daha doðru olacaktýr.sayýn baþkaným orasý dinlenme yerinden çok DÜÐÜN SALONU olarak hizmet vermeye baþladý.bu konuda mahalle sakinleri olarak çok ama çok maðdur durumdayýz..çevredeki oturan ailelere saygý yok.evde yaþlýsý var.hastasý olan var.misafiri gelen var..gece açýk havada o ses çok müthiþ þekilde yayýlýyor.osmanlý parký çevresinde 300 den fazla ev bu konuda çok olumsuz tepkiler vermekte..ben burdan bunu dile getirmek istedim.. burdan bir sonuç almayý umuyoruz. herkesin dinlenmesi gereken bir vakitte çevreye bu rahatsýzlýk verilmez.lütfen rica ediyorum.buna bir çözüm bulun.mahallenin merkezinde düðün salonu iþletmeciliði hiç bir kurum tarafýndan onaylanmayacaktýr.devlet vatandaþ için vardýr.lütfen bu konuda gerekeni yapmanýzý rica ediyoruz.