Nizip'te düzenlenen "Arý Yetiþtiriciliði Kursu"nu baþarý ilebitiren 70 kursiyere Nizip Ziraat Odasý'nda düzenlenen törenle sertifika verildi.NizipZiraat Odasý ve Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkez Müdürlüðü tarafýndandüzenlenen 80 saatlik "Arý Yetiþtiricili Kursu" sona erdi. Kursun son bulmasýüzerine kursu baþarý ile bitiren ve çiftçilerden oluþan 70 kursiyeresertifikalarý verildi.Çiftçilerin bu gün almýþ olduklarý sertifikalarý arýcýlýkkredisi ve arý nakillerinde rahatlýkla kullanabileceklerini ifade eden ZiraatOdasý Baþkaný Sýdýk Durmaz, kursa katýlan tüm kursiyerlere ve kursun sorunsuzbir þekilde sona ermesinde gayret gösteren Nizip Halk Eðitim Merkez Müdürlüðüçalýþanlarýna teþekkür etti.Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkez MüdürüSuna Sertpolat ise; "Nizip'te ilk defa açmýþ olduðumuz arýcýlýk kursu bizimiçin çok önemli bir kurstu. Kursa gösterilen ilgiden dolayý çok mutlu olduk,bende kursa katýlan bütün çiftçilerimize teþekkür ederim" dedi.Nizip ZiraatOdasý konferans salonunda düzenlenen sertifika töreni çekilen hatýra fotoðrafýile son buldu.
![]()