![]()
Ýlçe Milli Eðitim müdürü Cengiz Gündeþ, yaptýðý açýklamada,ilçe genelinde 3 bin 250 okul öncesi, 24 bin 100 ilköðretim ve 7 bin 600 ortaöðretim öðrencisinin karne aldýðýný bildirdi.Tatilde öðrencilere hem dinlenerekhem de bol bol kitap okuyarak zaman geçirmelerini tavsiye eden Gündeþ, þunlarýkaydetti: "Tatile giren öðrencilerimiz, geçen bir yýlý deðerlendirmelerinive gelecekle ilgili plan yapmalarýný istiyorum. Tabi burada velilere büyükgörevler düþüyor. Velilerimiz istedikleri gibi baþarýlý olamayanöðrencilerimize kýzmak, küsmek yerine çözüm için çocuklarý ile birlikte durumdeðerlendirmesi yapmalarý ve gelecek yýla motive olmak için iyi hazýrlamalarýnýdiyorum."
Nizip Kaymakamý Karadeniz karnedaðýttý
![]()
NizipKaymakamý Yaþar Karadeniz, Hatice KamilPekmez Ýlköðretim Okulu'nda karne daðýttý. 2011-2012 eðitim öðretim yýlýnýnsona ermesi nedeniyle düzenlenen törene katýlan Karadeniz, Hatice Kamil PekmezÝlköðretim Okulu'nda öðrencilerin son derslerine eþlik etti.Ýlçe Milli EðitimMüdürü Cengiz Gündeþ, Þube Müdürleri Metin Kýlýçparlar, Abdullah Daðlý veMehmet Ertekinoðlu ile karnelerini daðýtan Karadeniz, onlarla sohbet etti. Karnelerinialan öðrencileri kutlayan Karadeniz, öðrencilerin yaz tatillerini iyideðerlendirmesi gerektiðini ifade ederek, tatilin yaný sýra bol bol kitapokumalarýný tavsiye
![]()