2011-2012 Eðitim-Öðretim Yýlýnýnsona ermesiyle birlikte bir açýklama yapan Nizip Ýlçe Milli Eðitim MüdürüCengiz Gündeþ, tüm öðretmenlerin arkadaþlarým, meslek sevgisi ile güzel vebaþarýlý çalýþmalar sergilediklerini, öðrencileri ilgi, istek ve yetenekleridoðrultusunda hayata ve üst öðrenim kurumlarýna yetiþtirmede gerekli özenigösterdiklerini söyledi. Gösterilen bu çabalarý nedeniyle öðretmenleri kutlayanMilli Eðitim Müdürü Gündeþ sözlerini þöyle sürdürdü. "Bu görevlerimizi, birlikve beraberliðimizi koruyarak, birbirimize karþý sevgi, saygý yardýmlaþmaanlayýþý ile ciddi emek ürünü çalýþmalarla sürdürdük ve bundan sonra da aynýanlayýþ ve duyarlýlýkla sürdürmeye devam edeceðiz. Velilerimizden isteðimiz,istediði gibi baþarýlý olamayan öðrencilerimize kýzmak, küsmek, yerine çözümiçin öðrencimizle birlikte durum deðerlendirmesinin yapýlarak onlara destekolmanýz ve tedbir almanýzdýr.Tüm Örgün ve Yaygýn Eðitim kurumlarýmýzdagerçekleþtirilen çalýþmalara, katký saðlayan Yöneticilerimize, öðretmenlerimizeaile birliði baþkanlarýmýza, velilerimize ve her seviyedeki eðitim çalýþanýarkadaþlarýmýza saðladýklarý katkýlar için tekrar teþekkür ediyorum" dedi.Nizip Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ; "Sevgili öðrenciler, sizlere de iyibir tatil diliyorum. Tatilde bol bol kitap okumanýzý, dinlenmenizi, sporyapmanýzý, geçen bir yýlý deðerlendirmenizi ve gelecek ile ilgili planlamalaryapmanýzý, yeni gelecek eðitim-öðretim yýlýna motive olmanýzý bekliyorum. Mezunolan öðrencilerim, yolunuzun ve bahtýnýzýn açýk olmasý dileðiyle sizlere saðlýkve esenlikler diliyorum" diye konuþtu.
![]()