"Okul Öncesi Eðitim Þenliklileri"kapsamýnda, Afitab Ýlköðretim Okulu 4-A öðrencileri Nizip Radyo TelevizyonKurumu'nu ziyaret etti.

NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan tarafýndankarþýlanan 4-A Sýnýfý öðrencileri ve beraberinde Sýnýf Öðretmenleri Erdem Oktaygil,NRT stüdyolarýný gezerek bilgi edindiler.Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslanyapýlan nezaket ziyaretinden ötürü duyduðu memnuniyeti dile getirerek, 4-ASýnýfý öðrencilerine ve Okul yönetimine teþekkür etti. Ana Haber Kumanda odasý, Haber ve Radyo Yayýn Stüdyolarýnýgezen öðrencilere ise, NRT Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy eþlik etti.

Miniklerden NRT' ye Ziyaret

Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan organize edilen"Okul Öncesi Eðitim Þenliklileri" kapsamýnda, Dr. Abdulkadir Erdil ÝlköðretimOkulu Anasýnýfý öðrencileri Nizip Radyo Televizyon Kurumu'nu ziyaret etti.

Miniköðrenciler ve beraberinde Müdür Yardýmcýsý Cuma Aðca ve Sýnýf Öðretmeni NurhanBayýndýr'ý NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan karþýladý.Yapýlan ziyarettendolayý duyduðu memnuniyeti ifade eden Osman Alpaslan ve Müdür Yardýmcýsý CumaAðca ile karþýlýklý bir süre sohbet etti. Daha sonra Haber ve Radyo YayýnStüdyolarýný gezen öðrencilere, NRT Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy geniþbilgi verdi. Ana Haber Bülteni koltuðuna oturan bir çok öðrenci ise hatýrafotoðrafý çektirmek için sýraya girdi.