NizipEngelliler Derneði ve Nizip Ticaret Odasý, Ýpek Yolu Kalkýnma Ajansý'nýnverdiði teknik destek programý kapsamýnda "Engellilerin ToplumaKazandýrýlmasýnda, Ailenin Rolü" adý altýnda düzenlediði seminerlerin kapanýþtoplantýsý yapýldý.

NizipTicaret Odasý Konferans Salonu'nda yapýlan seminere AK Parti GaziantepMilletvekili Mehmet Sarý, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Nizip Ticaret OdasýYönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Ankara Gazi Üniversitesi Öðretim ÜyesiProf. Dr. Cemalettin Parýltý, Nizip Engelliler Derneði Baþkaný Abdurezaak Pamuk,NTO Meclis Baþkaný Mustafa Doktorðlu ve çok sayýda davetli katýldý.

Seminerdebir konuþma yapan Profesör Doktor Cemalettin Parýltý, engelli olmanýn bir eksiklikolmadýðýna iþaret ederek, yaþama pozitif bakmanýn önemine vurgu yapmýþ bunedenle seminere katýlanlarýn gönüllerinde taht kurmuþtu.

Yapýlankonuþmalarýn ardýndan Nizip Engelliler Derneði tarafýndan Dr. CemalettinParýltý ve Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt'a birerplaket takdim edildi.