Gaziantep Mehmet Rüþtü Uzel Endüstri Meslek Lisesi öðretmenlerinden Mehmet Akman'ýn koordinatörlüðünde 2007-2008 eðitim öðretim yýlýnda baþlatýlan "Faydalý Ýnsan Projesi" oldukça baþarýlý sonuçlar vermeye baþladý.
![]()
Proje sayesinde, on binlerce Ýlköðretim ve Lise öðrencisi, öðretmen ve velilerinin de þahitliðinde kötü alýþkanlýklarýndan kurtuldu.
"Faydalý Ýnsan Projesi" dolayýsýyla Namýk Kemal Ýlköðretim Okulu Konferans Salonu'nda bir uygulama yapýldý.
Programa; AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ ve Þube Müdürleri Abdullah Daðlý ve Mehmet Ertekinoðlu, Namýk Kemal Ýlköðretim Okul Müdürü Mehmet Öztürk, öðretmenler, veliler ve öðrenciler katýldý.
Eðitimci Öðretmen Mehmet Akman; "Faydalý Ýnsan Projesi"nin anlam ve önemi hakkýnda önemli bilgiler verdi. Eðitimci Mehmet Akman; "Öðrencilerin en büyük destekçisi velilerdir" diyerek, projeye baþlamanýn en ideâl uygulama yerlerinin, ilköðretim ve üstü okullar olduðuna vurgu yaptý.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý ise, Her insanýn yaþadýðý çevreye insanlara karþý kendi kapasitesi ölçüsünde sorumluluklarý olduðunun önemine deðindi.
Milletvekili Sarý konuþmasýnda þunlarý kaydetti; "Faydalý Ýnsan Proje'sinin gönüllülükle yürütüldüðüne inandýðýmdan, bu projeyi destekliyor ve projenin yürütülmesinde emeði geçen herkesi kutluyorum" diyerek yürütülen proje ve projenin insanlara saðladýðý faydalardan bahsetti.
Konuþmalarýn ardýndan sahnede uygulama yapan Proje sahibi öðretmen ve öðrencilere Milletvekili Sarý ve Kaymakam Karadeniz tarafýndan birer Baþarý Belgesi verildi.
![]()