Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi 2011-2012 Eðitim Öðretim Yýlý, yýlsonu sergi açýlýþýný yaptý

Usta öðreticiler gözetimindeki kursiyerlerin, el emeði ve göz nurundan oluþan Makine Nakýþý ürünlerinin yaný sýra, Sedef Kakmacýlýk kursunda ortaya çýkarýlan ürünlerin sergilendiði açýlýþ nedeniyle bir tören yapýldý.Halk Eðitim Merkezi Konferansa Salonu'nda düzenlenen açýlýþ töreni, 1 dakikalýk saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý'nýn okunmasý ile baþladý. Açýlýþ töreni, 1 yýl boyunca yapýlan çalýþmalarýn sunumu ile devam etti.

Açýlýþ konuþmasýný yapan Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat; "Her yaþta ve her alanda eðitim almak isteyen vatandaþlarýmýzýn bu tür ihtiyaçlarýný karþýlamak adýna kurumumuzda ekip olarak büyük gayretler gösteriyoruz" dedi. Suna Sertpolat; "Yaptýðýmýz çalýþmalar içerisinde her yýl karþýmýzda daha heyecanlý, daha istekli kursiyerler görmek bizleri mutlu ediyor. Bizlerde bizlere verilen bu imkanlarý kursiyerlerimizle paylaþarak ilçe adýna güzel çalýþmalar elde ediyoruz. Bunun bir göstergesi olan yýlsonu sergimiz çalýþmalarýmýzýn ne kadar önemli olduðunu bize gösteriyor" diyerek emeði geçen herkese teþekkür etti.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý ise; "Nizip Halk Eðitim Merkezi, bizlerin verdiði desteði boþuna gitmediðini gösteren, kurumlar arasýnda yer alýyor" dedi.Milletvekili Sarý konuþmasýnda; "Elde edilen baþarý ve bu kurumun böyle güzel çalýþmalar yaparak ilerlemesinin arkasýnda duran ve baþarýlarýn bu seviyeye ulaþmasýný motive eden kurum amirlerimiz var ben bu güzel çalýþmalardan dolayý emeði geçen herkesi tebrik ediyorum. Bu nedenle bu gün burada gördüðümüz manzara ve bu güzel iþler bir kez daha ekip ruhu ile çalýþmanýn ne kadar önemli olduðunu göstermektedir. Tabi ilçemiz adýna her alanda olduðu gibi eðitimde bundan sonra yeni baþarýlara imza atmak ve güzel çalýþmalar çýkarmak için hepimize görevler düþüyor" diye konuþtu.

Halk Eðitim Merkezleri'nin sadece meslek edinme kurslarýyla yetinmediðini söyleyen Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz ise; "Yapýlan çalýþmalara bakýldýðýnda, bayan aðýrlýklý kursiyerler arasýnda erkeklerin de farklý alanlarda yer almalarýný istiyorum" diyerek, yapýlan çalýþmalardan dolayý emeði geçen herkese teþekkür etti.

"Yýlsonu Sergisi" açýlýþ töreni'ne; Milletvekili Sarý, Kaymakam Karadeniz'in yaný sýra Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürü Ekrem Serin, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor Þube Müdürü Mahmut Kurt, Nizip Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Nizip Gazeteciler Cemiyeti Baþkaný Veysel Karayýlan ve çok sayýda davetli katýldý. Müzik dinletisi, Ront gösterisi, Tekvando, Karate ve Halk oyunlarý gösterisi ile devam eden program, sergi açýlýþý ve öðle yemeði ile son buldu.