GaziantepÜniversitesi (GAÜN) Nizip Yerleþkesi Nizip Meslek Yüksekokulu (MYO) BüroYönetimi ve Sekreterlik 1.Sýnýf öðrencileri tarafýndan, Toplumsal DuyarlýlýkProjesi kapsamýnda Samandöken Köyü Ýlköðretim Okulu'nun bakým ve onarýmýyapýldý.
GAÜN'den yapýlan açýklamaya göre, Toplumsal DuyarlýlýkProje Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Hakan Akdað, üniversite - toplum bütünleþmesinisaðlamak ve bu kapsamda okulun ihtiyaçlarýný karþýlamak amacýyla bakým veonarým çalýþmasý yaptýklarýný ifade etti.
Akdað, projede emeði geçenlere ve kendilerine destekveren herkese teþekkür etti.
Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz de projeninüniversite-halk bütünleþmesine güzel bir örnek olduðunu ve bu tür projelerindevam ettirilmesi gerektiðini vurguladý.
Program sonunda etkinliðe katýlan öðrencilereGaziantep Özel Primer Hastanesi tarafýndan gönderilen hediyeler verildi.
Samandöken Köyü Ýlköðretim Okulu'nda gerçekleþtirilenetkinliðe, Gaziantep Üniversitesi Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. Dr. MehmetÖzaslan, Toplumsal Duyarlýlýk Projeleri Genel Koordinatörü Prof. Dr. MehmetMutaf, çok sayýda akademik ve idari personel ile öðrenci katýldý.