Ýlçemiz hayýrseverler tarafýndan yerleri baðýþlanan veNizip'e yapýlacak olan 5 yeni okulun protokolü imzalandý.

Gaziantep Valiliði tarafýndan 2011 yýlý Aralýk ayýiçerisinde baþlatýlan "Bir Okul, Bin Gelecek" ve "Geleceðe Bir Tuðlada Sen Koy"kampanyasý kapsamýnda, Nizipli hayýrseverler tarafýndan ilçeye yapýlacak olan 5ayrý okul için yer verildi. Baðýþ yapýlan yerlerin protokol imza töreniyapýldý.

Nizip Ticaret Odasý Toplantý Salonunda düzenlenen veGaziantep Valisi Erdal Ata Baþkanlýðýnda gerçekleþtirilen eðitim kurumlarýnabaðýþ imza töreninin açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz,eðitime katký sunan herkese teþekkür ederek þunlarý söyledi

"Eðitimde yapýlmasý gereken çalýþmalar sadece fizikikoþullarýn iyileþtirilmesi ile sýnýrlý kalmamalýdýr. Eðitimde akademik baþarýyýartýrmak, ebeveynlerin eðitim faaliyetinin içine aktif olarak çekilmesi ilemümkün olacaktýr. Öðrencilere baþarýyý hedef gösterecek ve yönlendirecekebeveynler okulun, öðretmenin ve öðrencinin emeklerinin iyi deðerlendirilmesisonucunu doðuracaktýr. Bu sonucu elde etmek kamu görevlililerin sivil toplumörgütlerinin, toplumun ileri gelenlerinin ve kanaat önderlerinin iþbirliði ilemümkün olabilecektir" dedi

Eðitime verilen desteðin önemini anlatan slayt gösterilerimüzik dinletisi ile devam eden program daha sonra Gaziantep Valisi Erdal Ataile hayýrseverler arasýnda yapýlacak olan okul arsalarýnýn Ýmza töreni yapýldý.

Törende Sayýnlar Gýda Maddeleri sanayi Ticaret A.Þ. adýnaGaziantep Sanayi Odasý Baþkaný Adil Konukoðlu ve Erhan Sayýn tarafýndan baðýþýyapýlan 33 Derslikli Osman Sayýn Anadolu Lisesinin, hayýrsever Hasan ve EyüpAkdoðan tarafýndan baðýþý yapýlan 24 Derslikli Hasan Hüseyin Akdoðan Teknik veEndüstri Meslek Lisesinin, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan,kardeþleri Cemal ve Mustafa Akdoðan tarafýndan baðýþý yapýlan 24 derslikli NecibeKemal Akdoðan Anadolu Kýz Ýmam Hatip Lisesinin, hayýrsever Maruf Marufoðlutarafýndan baðýþlanan 12 Derslikli Maruf Maruoðlu Anadolu Otelcilik ve TurizmMeslek Lisesinin ve ÝÞMONT A.Þ. adýna Mehmet Fehmi Bildirici ve Ýbrahim HalilBildirici tarafýndan baðýþlanan 33 derslikli ÝÞMONT- Meziyet BildiriciÝlköðretim Okulunun protokolü imzalandý.

Nizip Ticaret Odasý tarafýndan verilen kokteyl ve çekilenhatýra fotoðrafýnýn ardýndan törene katýlanlar ayný anda 4027'ye mesaj atarak "Geleceðimize Bir Tuðla da Sen Koy" kampanyasýna destek verdi.

Törene, Gaziantep AK Parti Gaziantep Milletvekilleri MehmetSarý, Halil Mazýcýoðlu, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Nizip Kaymakamý YaþarKaradeniz, Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Ýl Özel Ýdaresi Genel SekreteriCefer Yýlmaz, Ýl Milli Eðitim Müdürü Ekrem Serin, Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar,Ýlçe Müftüsü Mustafa Genç, Gaziantep Üniversitesi Nizip Eðitim Fakültesi DekanýProf. Dr. Mehmet Özaslan, Belediye Baþkan Yardýmcýsý Latif Karadað, Milli EðitimMüdür vekili Abdullah Daðlý ve Þube Müdürleri, Nizip Ticaret Odasý YönetimKurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Nizip ZiraatOdasý Baþkaný Sýddýk Durmaz, ile birlikte çok sayýda Daire Amirleri ve DernekBaþkanlarý katýldý.