osmanlý parkýna yakýn veya fatih sultan mahallesinde 3+1 lüx,doðalgazlý,sorunsuz,aile için uygun,son kat olmayan kiralýk bir ev arýyorum.kira ücreti çok sorun deðil.50 lira fazla olsun ama ev güzel olsun..
osmanlý parkýna yakýn veya fatih sultan mahallesinde 3+1 lüx,doðalgazlý,sorunsuz,aile için uygun,son kat olmayan kiralýk bir ev arýyorum.kira ücreti çok sorun deðil.50 lira fazla olsun ama ev güzel olsun..
Konu HakanSahin tarafýndan (19.05.12 Saat 06:53 ) deðiþtirilmiþtir.
osmanlý parkýna yakýn veya fatih sultan mahallesinde 3+1 lüx,doðalgazlý,son kat olmayan,aile için uygun,sorunsuz bir ev arýyorum..
Hocama yardýmcý olalým arkadaþlar.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Þu sýralar ilçede kiralýk ev sýkýntýsý var. Yinede çevreme sorayým.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Dediðim muhitlerde uygun kiralýk bir ev ile karþýlaþýrsanýz bana haber verirseniz sevinirim.
fatih sultan mahallesinde 35 metrelik yola 30 metre. önü 25 metre cadde. karþýsý park, arka tarafýnda hatice seyit çeker ilköðretim okulu var. kaymakýmýn evi yakýný. 218 m2 toplam 4 odalý doðalgaz ( yoðuþmalý) kombili, yerler komple laminat parke, yatak odasý duvardan duvara komple dolap. vestiyer v.s manzaralý 3, kat dairem kiralýktýr. devlet memuru tercihimdir. ayrýca 6 öðrenci içinde idealdir.
hocam benim dairemi kiraya vereceðim. 218 m2 içi ful, sýfýr daire. sedef boya, kartonpiyer, yerler komple laminat parke, vestiyer, yatak odasý komple duvardan duvara dolap, 3. kat. manzara süper. fatih sultan mahallesinde , seçkinler sitesinin çapraz karþýsý, önü 25 metrelik cadde, karþýsý park, 3 balkonu var, 3 cepheli, çok güzel bir daire 575 tl. kirasý. telefonum. 0532 7275036
dairem sýfýr, yoðuþmalý kaliteli kombi takýlý, az yakar. 2 sokak arka tarafýnda seyit çeker ilköðretim okulu var
218 m2 toplam 4 odalý lüks doðalgaz kombili ( yoðuþmalý , yakýt sarfiyatý düþük), yerler komple lminat parke, duvarlar sedef boya, kartonpiyer, vestiyer, yatak odasý komple dolap, fatih sultan mahallesinde önü açýk ve karþýsý park, 25 metrelik cadde üzeri, 2 sokak arkasýnda seyit çeker ilköðretim okulu var. kaymakaýmýn evine yakýn. 35 metrelik yola 40 metre yakýnda. güzel konumlu ve güzel bir daire. devlet memuru tercihimdir. kiralýktýr. 575 tl .
temiz ve güzel mevkisi önemli, kiralýk ev arýyorum
0532 5538659
POLATCAN
kiralýk ev arýyorum.
temiiz ve modern ev
532 553 86 59
POLATCAN
fatih sultan mahallesinde çok güzel konumda 3. kat doðlagazlý lüks dairem kiralýktýr. toplam 4 odalýdýr. kaymakýn evine yakýndýr. önü açýk ve parktýr. 3 cepheli manzaralýdrý. yerler laminat parke, vestiyer , kartonpiyer, duvarlar sedef boyalý, yatak odasý komple dolaptýr. 2 arka sokaðýnda seyit çeker ilköðretim okulu vardýr.5327275036