SODES PROJESÝ ÝLE EÐÝTÝME TAM DESTEK
[AME]http://www.nizip.com/videolar/sodes15.05.2012.flv[/AME]
Kaynak...
SODES PROJESÝ ÝLE EÐÝTÝME TAM DESTEK
[AME]http://www.nizip.com/videolar/sodes15.05.2012.flv[/AME]
Kaynak...
2011 yýlýnda Gaziantep SODES destekleri kapsamýnda hibealmaya hak kazanan projelerin tanýtýlmasý ve uygulama noktasýnda hangi aþamadaolunduðu yolunda bilgilendirme toplantýsý yapýldý.
Müslüm Erdoðan Ýlköðretim Okulu Konferans Salonu'nda saat10:00 da baþlayan Bilgilendirme Toplantýsý'na Gaziantep Vali Yardýmcýsý ÝbrahimYurdakul, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, MilliEðitim Müdür vekili Abdullah Daðlý ve ilçemizdeki SODES Projeleri koordinatörlerikatýldý.
Bilgilendirme Toplantýsý, ilçemizde yürütülen SODESprojelerinin tanýtýlmasý, proje yürütülen okul ve eðitim merkezleriningezilmesi Müslüm Erdoðan ilköðretim okulunda yenilen yemekle son buldu.
![]()
Ýlçemizden toplam 15 projenin seçildiði ve bu kapsamdailçemize büyük ölçüde maddi desteðin saðlandýðý SODES Projesi Toplantýsýsonrasý bir açýklama yapan Gaziantep Vali Yardýmcýsý Ýbrahim Yurdakul, Projekapsamýnda yapýlan çalýþmalarý çok beðendiðini söyledi.
Vali Yardýmcýsý Yurdakul; "Projelerle ilgili olarak dahaönce kaðýt üzerinde yapmýþ olduðumuz deðerlendirme sonucu vermiþ olduðumuzonayý, þimdi proje çalýþmalarýný gezip görünce ne kadar isabet ettiðimizimemnuniyetle görmüþ olduk. Sayýn Kaymakamýmýz baþta olmak üzere projelerüzerinde emeði geçen herkese, teþekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde deNizip'teki Sosyal Destek Projelerine katkýda bulunmaya devam edeceðiz" dedi.
![]()
nrtmedya.com
Nizip'te, 2012 yýlý Gaziantep SODES Projeleri destekleri kapsamýnda hibe almaya hak kazanan 15 ayrý projenin tanýtýlmasý ve uygulamasý hakkýnda bilgilendirme toplantýsý yapýldý. Nizip'te, 2012 yýlý Gaziantep SODES Projeleri destekleri kapsamýnda hibe ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »
Kaynak...
Nizip'te, 2012 yýlý Gaziantep SODES Projeleri destekleri kapsamýnda hibe almaya hak kazanan 15 ayrý projenin tanýtýlmasý ve uygulamasý hakkýnda bilgilendirme toplantýsý yapýldý.
Devami...