24-29 Nisan 2012 tarihinde Antalya'da yapýlan ÜmitlerTürkiye Taekwando Þampiyonasý'nda 63 kiloda 130 kiþi arasýndan TürkiyeBirincisi olan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Kursiyeri TaekwandoSporcusu Yusuf Kocaman, Halk Eðitim Merkezi Müdiresi Suna Sertpolat, TaekwandoÖðretmeni Ali Gören ve Nesimi Kalkan Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan'a, sponsorluðundanve desteklerinden dolayý teþekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyaret nedeniyle bir açýklama yapan Baþkan Akdoðan, Yusuf Kocaman'ýnbu baþarýsý ile ilçemiz gençlerine ve spora yeni baþlayanlara bir modelolduðunu söyledi.

Baþkan Akdoðan; "Baþarýsýndan ötürü, Yusuf Kocaman ve emeðigeçen herkese þahsým ve Nizip halký adýna þükranlarýmý sunuyorum" dedi.

Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat ise,Ýlçemizde spora yönelik büyük destekleriyle bilinen Belediye Baþkaný Akdoðan'ý,desteklerinden dolayý ziyaret ettik. Gerek spora, gerekse sporcularýmýzaverdiði desteklerden dolayý teþekkür ediyorum" dedi.

Þampiyonluk baþarýsýnýn ilçemiz gençlerine ilham kaynaðýolmasýný isteyen Yusuf Kocaman ise; "Baþladýðým bu yolda hedefimi hepyükseklerden seçtim ve çok þükür istediðim yere de geliyorum. Baþarýmda banadestek olan baþta ailem olmak üzere, hocama ve deðerli büyüklerime teþekkürediyorum" diye konuþtu.