"Nizip 2. GelenekselKültür, Spor ve Bahar Þenliði" programý dün akþam saat 18.00 sýralarýnda þehirstadyumunda, öðrenciler arasýnda düzenlenen, ses, çið köfte ve çuvalla yürümegibi yarýþmalarda dereceye girenlere çeþitli ödüllerinin verilmesi ilebaþladý.
![]()
Daha sonra Gaziantep ÜniversitesiNizip Yerleþkesi adýna, Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. Dr Mehmet Özaslantarafýndan, eðitime vermiþ olduklarý desteklerden dolayý Nizip Kaymakamý YaþarKaradeniz, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Þahin, Ýlçe Milli Eðitim MüdürüAbdullah Daðlý, Belediye Baþkan Yardýmcýsý Latif Karadað, NÜDER Baþkaný ÝbrahimAlakuþ, Nizip Radyo Televizyonu Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan, NizipGazeteciler Cemiyeti Derneði Baþkan'ý Veysel Karayýlan, Yeþil Nizip GazetesiBülent Çetinel, Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýddýk Durmaz, Nizip Ticaret OdasýGenel Sekreteri Serpil Gündoðdu, Nizip Spor Baþkaný ve Yönetim Kurulu Üyeleri veYaþar Kaðýtçýlýða plaket takdim edildi.
Plaket Töreni Sonrasýnda NizipSpor Kulüp Baþkaný Mehmet Karaçalý ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafýndan AkParti Gaziantep Milletvekili Ali þahin'e üzerinde adý yazýlý Nizip Spor Formasýhediye edildi.
![]()
Þenliðe plaket alanlarýndýþýnda Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Jandarma Komutaný Yüzbaþý Çaðrý Demirözve çok sayýda vatandaþ katýldý.
Halk Oyunu Gösterisi ilebaþlayan coþkulu dakikalar, müthiþ yorumlarýyla Mehmet kalkan, Burhan Ati, PopStar Adnan ve son olarak Piyanist Ömer'in söyledikleri þarkýlar, türküler vebarak havalarýyla devam etti. Güzel saatler geçiren öðrenciler, zamanzaman dans edip, halay çekerek doyasýya eðlendi.
![]()