Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü ve Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü'nünorganizesiyle ile "Trafik Haftasý" dolayýsýyla yapýlan Ýlköðretim 6. 7. ve 8.sýnýf öðrencilerinin katýldýðý "Trafik Kurallarý, Trafik iþaret ve Levhalarý"konulu Bilgi Yarýþmasý'nda katýlan 145 öðrenciden ilk 11'e giren öðrencilerfinal heyecaný yaþadý.

Nizip Emniyet Müdürlüðü Konferans Salonu'nda gerçekleþenFinal Yarýþmasý, 1 dakikalýk Saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý'nýn okunmasýylabaþladý.

"Trafik" konulu Bilgi Yarýþmasý'na; Nizip Kaymakamý YaþarKaradeniz, Garnizon Komutaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu, Belediye Baþkan YardýmcýsýLatif Karadað, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Milli Eðitim Müdür vekiliAbdullah Daðlý, Yüzbaþý Çaðrý Demiröz, Nizip Radyo Televizyon Yönetim KuruluBaþkaný Osman Alpaslan, Nizip Ticaret Odasý Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu,Emniyet mensuplarý, Okul Müdürleri, Öðretmenler, öðrenciler ve veliler katýldý.

Final Yarýþmasýnda ter döken 11 öðrenciden ilk 4'e girenöðrenciler, Nizip Emniyet Müdürlüðü tarafýndan çeyrek altýn ile ödüllendirildi.

Yarýþma sonucunda Cumhuriyet Ýlköðretim Okulu'ndan; BüþraÞahin, Mert Can Kýsa ve Erkan Acar ile Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu'ndaise Osman Nuri Ýþler adlý baþarýlý öðrenciler, ödüllerini Kaymakam Karadeniz'inelinden aldý.

Final Yarýþmasý sonucunda ayrýca "Yýlýn Trafik Polisi" ödültöreni yapýlýrken, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü'nde görevli Polis Memuru HanifiKavcý ve Jandarma Baþ Çavuþ Hasan Seçer' e Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz veBelediye Baþkan Yardýmcýsý Latif Karadað tarafýndan birer Baþarý Belgesi takdimedildi.