Gaziantep'te faaliyet gösteren Gaziantep Sanatçýlar Derneði (GANSAD) Baþkaný Ahmet Onurlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafýndan Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz'e bir nezaket ziyaretinde bulunuldu.
Yapýlan çalýþmalar ve faaliyetler hakkýnda Kaymakam Karadeniz'e bilgi veren Gaziantep Sanatçýlar Derneði Baþkaný Ahmet Onurlu; "Gaziantep Sanatçýlar Derneði olarak merkeze baðlý kalmadan güzel ilimiz kadar, her ilçesini benimsiyor ve önemsiyoruz" dedi.
"Yeþil Nizip'imizde ilerleyen günlerde bir konser düzenlemek için sayýn Kaymakamýmýza bir ziyarette bulunduk" diye konuþan Ahmet Onurlu, ilerleyen günlerde Nizip'te müzik þöleni niteliðinde güzel bir konser ya da kültürel bir etkinlik düzenleyeceklerini ifade etti.
Nizip Kaymakamý Karadeniz ise, bölgenin turizm yönünden çok yüksek bir potansiyele sahip olduðunu kaydetti. "Ancak bu potansiyel þu ana kadar yeteri kadar deðerlendirilmiþ deðil" diye konuþan Kaymakam Karadeniz, sözlerine þöyle devam etti. "Bunun temel sebeplerinden birisi yeterli tanýtýmýn yapýlmamasýdýr. Yapýlacak bu etkinliklerle bölgemizin tanýtýmýnýn yapýlmasýnda adým atýlmýþ olacaktýr, ben bu ziyaretten dolayý Gaziantep'te faaliyet gösteren Gaziantep Sanatçýlar Derneði Baþkaný Ahmet Onurlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teþekkür ederim" þeklinde konuþtu.
![]()