NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt GTO Heyeti Ýle Birlikte Çin Halk Cumhuriyeti'nde
GTO tarafýndan Çin Halk Cumhuriyeti ve Türkiye arasýndaki iliþkileri geliþtirmeye yönelik yürütülen çalýþmalar kapsamýnda, Çin Halk Cumhuriyeti'ne geniþ katýlýmlý bir ziyaret gerçekleþtirildi ve geziye katýlan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt GTO üyeleri ile birlikte Pekin'de 2 gün süreyle çeþitli temaslarda bulundu.
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, GTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Aslan'ýn yaný sýra Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Baþkaný Cahit Nakýboðlu’NUN da aralarýnda bulunduðu heyet, Pekin programý çerçevesinde ilk olarak Çin Uluslararasý Dýþ Ticareti Geliþtirme Konseyi Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette heyet, Çin Uluslararasý Dýþ Ticareti Geliþtirme Konseyi Baþkan Yardýmcýsý Lucia Lee ve ilgili bölümlerin müdürleriyle bir araya geldi.
Çin Uluslararasý Dýþ Ticareti Geliþtirme Konseyi Baþkan Yardýmcýsý Lucia Lee ise ziyaretten duyduklarý memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette ayrýca yeni dönemde yapýlabilecek ikili görüþme organizasyonlarý, iþbirliði, ortak yatýrýmlar ve ticaret konularýnda görüþmelerde bulunulurken, gelecek dönemde karþýlýklý olarak her iki ülke iþadamlarýnýn bir araya getirilmesi yönünde görüþ birliðine varýldý.
GTO heyeti Çin Halk Cumhuriyeti'ndeki temaslarýna Pekin’in ardýndan Guangzhou ve Shangai'de devam edecek.