24-29 Nisan 2012 tarihinde Antalya'da yapýlan Ümitler Türkiye Taekwando Þampiyonasý'nda 63 kiloda 130 kiþi arasýndan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Kursiyeri Taekwando Sporcusu Yusuf Kocaman Türkiye Birincisi oldu.
Türkiye þampiyonu Yusuf Kocaman ve hocasý Taekwando Öðretmeni Ali Gören Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat'ý ziyaret etti.
Konuyla ilgili açýklama yapan Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat; "Kursiyerimiz üstün baþarý göstererek Türkiye þampiyonu oldu" dedi.
Sertpolat konuþmasýnda; "Þampiyonumuza aldýðý baþarýdan dolayý kendisine ve onu eðiten öðretmenine teþekkürlerimi sunuyor baþarýlarýnýn devamýný diliyorum. dedi.
Taekwando Öðretmeni Ali Gören ise, 130 kiþi arasýnda 1. olan Yusuf Kocaman'ý tebrik ediyor baþarýlarýnýn devamýný diliyorum" dedi.
Ali Gören; "Bizlerden desteðini esirgemeyen Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar ve Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat'a da çok teþekkür ediyorum" dedi.
[ame]http://www.nizip.com/videolar/kocaman03.05.2012.flv[/ame]
Kaynak...
![]()