Bu konuda yazýlý bir açýklama yapan AK Parti GaziantepMilletvekili Mehmet Sarý; "2012 - 2013 Eðitim Öðretim Yýlýnda yeni bölümleraçýlýyor" dedi.
Açýlacak olan Sosyal Bilimler bölümüne ilk defa 50 öðrencialýnacaðýný müjdeleyen Milletvekili Sarý, son yapýlan YÖK Genel Kurulutoplantýsýnda alýnan kararla Nizip Eðitim Fakültesi'ne 2. bölümün açýlacaðýna kararverdi.
Nizip Eðitim Fakültesi binasý inþaat ihalesinin 07 Mayýs2012 tarihinde yapýlacaðýný bildiren AK Parti Gaziantep Milletvekili MehmetSarý, Binanýn tamamlanmasýyla yeni bölümlerin yeni bölümlerin açýlmasýna devamedileceðini söyledi. Milletvekili Sarý konuþmasýnda; "Diðer taraftan 500kiþilik Öðrenci Yurdumuzun çalýþmalarý, yeni öðretim yýlýnda öðrenci alýnacakþekilde tamamlanacaktýr. Ýnþallah Nizip, Yüksek Öðrenimde hak ettiði katkýyý vedeðeri alacaktýr."
Bina yapýmýna baþlanacak olan Nizip Eðitim Fakültesi'nintamamlanmasýyla birlikte, Nizip'te önemli bir eksikliðin daha giderileceðinin altýnýçizen Milletvekili Sarý; "Nizip Eðitim Fakültesi'ne açýlacak yeni bölümle ilgilidesteklerini esirgemeyen YÖK Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Muhittin Þimþek,Gaziantep Üniversitesi Rektörü Yavuz Coþkun, Nizip Eðitim Fakültesi DekanýMehmet Özaslan ve emeði geçen herkese Nizip Ýlçe halký adýna teþekkür ederim"þeklinde konuþtu.
![]()