KUTLU DOÐUM HAFTASI HAZIRLIKLARI BAÞLADI
[AME]http://www.nizip.com/videolar/kutlu05.04.2012.flv[/AME]
Kaynak...
KUTLU DOÐUM HAFTASI HAZIRLIKLARI BAÞLADI
[AME]http://www.nizip.com/videolar/kutlu05.04.2012.flv[/AME]
Kaynak...
2012 Yýlý Kutlu Doðum Haftasý hazýrlýk çalýþmalarýçerçevesinde Nizip ilçe Müftülüðü tarafýndan için yemekli bir toplantýtertiplendi.
Ýkinci Bahar Lokantasý'nda gerçekleþen toplantýya, NizipKaymakamý Yaþar Karadeniz, Garnizon Komutaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu, NizipEðitim Fakültesi Dekaný Mehmet Özaslan, Nizip Ýlçe Müftüsü Dr. Mustafa Genç,Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Belediye Baþkan Yardýmcýsý Salih Uygur, MilliEðitim Þube Müdürü Mehmet Ertekinoðlu, Daire Amirleri Oda ve DernekBaþkanlarý ve Nizip Müftülüðügörevlileri katýldý.
Nizip Müftüsü Dr. Mustafa Genç, 2012 Yýlý Kutlu Doðum Haftasýile ilgili yapýlacak olan çalýþmalar konusunda geniþ bilgiler verdi.
![]()
nrtmedya.com
2012 Yýlý Kutlu Doðum Haftasý hazýrlýk çalýþmalarý çerçevesinde Nizip ilçe Müftülüðü ... Nizip'te bir lokantada gerçekleþen toplantýya, Nizip Kaymakamý Yaþar ...
www.nizipdenge.com/.../kutlu-dogum-haftasi-hazirliklari-basl...
Kaynak...
2012 Yýlý Kutlu Doðum Haftasý hazýrlýk çalýþmalarý çerçevesinde Nizip ilçe Müftülüðü ... Nizip'te bir lokantada gerçekleþen toplantýya, Nizip Kaymakamý Yaþar ...
www.nizipdenge.com/.../kutlu-dogum-haftasi-hazirliklari-basl...
Kaynak...
2012 Yýlý Kutlu Doðum Haftasý hazýrlýk çalýþmalarýçerçevesinde Nizip ilçe Müftülüðü tarafýndan için yemekli bir toplantýtertiplendi. Ýkinci Bahar Lokantasý' nda ...
www.nizip.com/showthread.php?t=43664
Kaynak...
Gaziantep Nizip Ýhsan-Der tarafýndan düzenlenen Kutlu Doðum programýnda konuþan Molla Mehmet Emin Baytar, çaðýmýzdaki her türlü kötülüðün; ancak Peygamberimiz Hz. Muhammed'in(sav) örnek yaþantýsýný yaþayan bireylerin çoðalmasýyla son bulacaðýný söyledi ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Haber FX
Kaynak...
Kutlu Doðum etkinliði Nizip Belediye Düðün Solununda saat:20.00'de baþladý. Kur'an-ý Kerim tilaveti ve Peygamber gülleri çocuk ilahi grubunun okuduðu ...
www.dogruhaber.com.tr/.../Nizip-te-Kutlu-Dogum-Coskusu-2...
Kaynak...
"KUTLU DOÐUM HAFTASI" ETKÝNLÝKLERÝ
[AME]http://www.nizip.com/videolar/kutlu11.04.2012.flv[/AME]
Kaynak...
Peygamber Sevdalýlarý Platformu koordinatörlüðündedüzenlenen Nizip Ýhsan -Der tarafýndan, alemlere rahmet Hz. Muhammed (SAV) "KutluDoðum Haftasý" adýna bir program düzenlendi.
Belediye Nikah ve Konferans Salonunda gerçekleþtirilen "KutluDoðum Haftasý" programýna, Saygý duruþu, Ýstiklal Marþý ve Kuraný Kerimokunmasý ile baþlandý.
Yapýlan açýlýþ konuþmasýnda, "Hz. Muhammed'in dünyayageldiði dönemde insan yaþamýna deðer verilmediðine dikkat çekildi.
Bayanlar baþta olmak üzere Ýlçe halkýndan yoðun ilgi görenprogram, birbirinden güzel ilahiler ile davetlileri mest etti.
![]()
nrtmedya.com
Nizip Eðitim Kültür ve Çevre Derneði, Nizip Müftülüðü ve Nizip Belediyesi'nin ortaklaklýðýnda Kutlu Doðum programý düzenledi.
Devami...
Nizip Müftülüðü, Nizip Belediyesi ile Nizip Eðitim Kültür ve Çevre Derneði tarafýndan Kutlu Doðum Haftasý dolayýsý ile etkinlik düzenlendi.
Devami...
Nizip Ýlçe Müftülüðü, Nizip Belediyesi ve Nizip Eðitim Kültür ve Çevre Derneði tarafýndan 'Kutlu Doðum Haftasý' etkinliði düzenlendi. Nizip Ýlçe Müftülüðü, Nizip Belediyesi ve Nizip Eðitim Kültür ve Çevre Derneði tarafýndan 'Kutlu Doðum Haftasý' ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Haber FX
Kaynak...
"Kutlu Doðum Haftasý" etkinlikleri çerçevesinde, Nizip ÝlçeMüftülüðü ile Nizip Belediyesi ve Nizip Eðitim Kültür ve Çevre Derneði tarafýndanbir program organize edildi.
Nizip Kapalý Spor Salonunda düzenlenen program, 1 dakikalýk Saygýduruþu ve Ýstiklal Marþýnýn okunmasýnýn ardýndan Kuran-ý Kerim okundu. Açýlýþsonrasý protokol ve davetlilere gül takdimi, Peygamberimizi anlatan slaytgösterisi, dini kitap hediyesi ve çeþitli ikramlarda bulunuldu.
Konuþmacý olarak katýlan Ýlahiyatçý Abdulgaffar Dereli tarafýndan;"Peygamberimizin Kardeþlik Ahlaký ve Hukuku" konulu konferans verilen program,sanatçý Mustafa Demir'in verdiði "Ýlahi Konseri"yle son buldu.
Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Belediye Baþkaný Hacý FevziAkdoðan, Ýlçe Müftüsü Dr. Mustafa Genç, Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar,Nizip Eðitim Kültür ve Çevre Derneði Baþkaný Abdullah Alkandað ve çok sayýdadavetlinin katýldýðý program beðeni aldý.
![]()
nrtmedya.com
"KUTLU DOÐUM HAFTASI" ETKÝNLÝKLERÝ
[AME]http://www.nizip.com/videolar/kutlu16.04.2012.flv[/AME]
Kaynak...
Nizip Eðitim Kültür ve Çevre Derneði, Nizip Müftülüðü ve Nizip Belediyesi'nin ortaklaklýðýnda Kutlu Doðum programý düzenledi. Nizip Spor Salonu'nda ...
www.gunlukhaberler.com/.../nizipte-kutlu-dogum-coskusu.ht...
Kaynak...